Hoe combineer je een joggingbroek? DE trend van afgelopen winter gaat helemaal los in het voorjaar. Ik ben om en laat jullie zien hoe ik deze graag combineer. De joggingbroek is een erg sportief item, en ik vind elegante kleding juist een must. Daarom ga ik dit item combineren met een haklaarsje. Ben jij niet zo van de hakken? Combineer het dan met de trend van dit seizoen: de loafer.
De loafers zie je al voorbij komen in deze video maar ik laat je nog meer combi’s zien in de video’s die komen gaan. In de video en blog van deze week zie je veel kleur en de trends van dit komende seizoen.

Heb je een fashionvraag? Bel of mail me, en misschien nodig ik je wel uit om jouw fashionvraag live bij mij in de studio te stellen.

Heerlijk al die felle kleuren! Ik ben er blij mee want veel van mijn klanten staan de heldere tinten erg mooi, en dit seizoen is er zó veel kleur te vinden in de winkels. Dat wordt dus heerlijk shoppen voor mij. Ik was blij verrast dat deze gele kleur mij zo goed staat, want meestal ben ik niet zo van de felle kleuren. Voor degenen die ook graag met deze joggingtrend mee willen maar net als ik niet zo van de felle kleuren zijn, heb ik hieronder een echt toffe outfit in een mooie grijze kleur gestyled. Deze wijde joggingbroek en sweater style ik met een elegant enkellaarsje met een hak om de set wat eleganter te maken. Het kraagje maakt deze outfit helemaal af.

Wat een gave rode tint is dit! In de zomer zijn de kleuren veel helderder dan in de winter, dus we gaan de komende tijd veel meer stralen. Heerlijk als de zon zich ook weer gaat laten zien. Hier heb ik weer een joggingbroek, deze keer met een mooie bies op de zijnaad. Ik vind het leuk om met verschillende stoffen te stylen, de zijden top matcht mooi bij de broek en maakt de outfit veel spannender. Hier heb ik ook weer een enkellaarsje eronder gestyled om deze sportieve broek een boost te geven maar toch elegant te stylen.

Nog meer kleuren dit voorjaar. Nu gaan we voor oranje.
Wat voor type je ook bent of wat voor soort kleding jij ook mooi vind, sportief of classy, Ik heb al zoveel moois zien hangen in de winkels. Dit laat ik jullie allemaal zien dit seizoen. Laat me ook weten of jij nog fashionvragen hebt door me een mailtje te sturen. Ik behandel het allemaal graag in een van de volgende video’s.

Ga jij dit fashionseizoen voor roze? Hier gecombineerd met een zwarte trui en het niet weg te denken kraagje. Als de zon gaat schijnen is het mooi om de frisse zomertinten te combineren met deze topbroek. Ook de kickflare zul je dit seizoen weer heel veel gaan zien. Deze broek style je dit seizoen af met een muiltje.

Zoals je in deze blog ziet zijn de sweaters helemaal hot. Hoe draag jij je sweater? Op een jeans staat deze trend altijd goed, maar alles staat natuurlijk goed op een jeans. Style deze sweater eens op een zijden broek. Gewaagd, stoer, maar toch classy. Hoe leuk is dat?

Volg me ook op Instagram voor de outfit van de dag. YOURPERSONALSHOPPERNL

Wat staat er allemaal te wachten dit jaar? Natuurlijk ga ik al mijn klanten weer mooi stylen, daar heb ik weer ontzettend veel zin in. Van veel vaste klanten weet ik wat ze in hun kast hebben. Daar kan ik dan een mooie aanvulling voor gaan shoppen en hun garderobe weer helemaal op to date te maken. Daarna zit ik natuurlijk niet stil want ik ga lekker door met mijn youtube kanaal! Daar plaats ik elke week weer een nieuwe fashion video. Zo blijven jullie op de hoogte van alle trends van het aankomende seizoen.

OP FACEBOOK EN INSTAGRAM 

Houd mijn Facebook (LIVE) en instagram in de gaten en abonneer / of volg me daar ook. Ik plaats daar regelmatig mijn Outfit Of The Day #OOTD of een must have die ik tegenkom tijdens mijn shop sessies. De hele week dus fashion inspiratie voor jou!

Op de foto hieronder zie je dat we druk bezig zijn met een fotoshoot, we maken nieuwe foto’s voor mijn website. Dus binnenkort een frisse nieuwe website 🙂

Heb jij een fashion of stylingvraag, mail me dan en ik behandel hem graag in een van de volgende video’s. Je mag je vraag ook in de studio komen stellen. Je bent van harte uitgenodigd.

Mail naar: info@yourpersonalshopper.nl

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

Speciaal voor Karin