Op 7 Oktober gaat het dan echt gebeuren. We hebben er ontzettend veel zin in. Een middag vol fashion en visagie. Zodat jij fashionabel het winterseizoen in kunt. Het thema van de dag is figuurtypes en dat zie je ook terug op de catwalk. Ik tracteer op een hapje en een drankje en je gaat niet met lege handen naar huis. Een fashion inspiratiemiddag op een super gave lokatie.

Leuk om je daar te ontmoeten.

Groetjes Marjon

Stuur je mail naar: info@yourpersonalshopper.nl

Het begin van het nieuwe fashionseizoen herfst / winter 2018

Welkom bij het nieuwe fashionseizoen van Your Personal shopper. Vanaf nu deel ik weer elke week mijn favoriete fashion met je. Mijn blog vul ik weer met de leukste outfits. Wil je nog meer fashion van me zien ga dan naar mijn Instagram account: YOURPERSONALSHOPPERTV, daar ga ik (bijna) elke dag om 16.30 live om mijn outfit van de dag met je te delen en laat ik je zien wat er in mijn studio hangt voor de stylingsessie van die dag voor mijn klanten. Dus ook dan kun je weer fashioninspiratie opdoen.

Ik heb afgelopen weken superhard gewerkt om voor het komende seizoen leuke acties voor jou als VIP volger te bedenken. Ben jij al VIP Volger van Your Personal shopper? Mocht je dat willen, ga dan naar mijn homepage en vul daar je gegevens in. Jij bent dan als eerste op de hoogte van alle acties, voordelen en evenementen bij YPS. Er komt veel leuks voor je aan, So Stay Tuned.

 

My favourite of the week.
Elke week heb ik wel een favoriet in de blog, dat heb jij waarschijnlijk ook als je voor je kledingkast staat. Dan draag ik een bepaalde top of broek zo graag en style ik hem elke keer weer met andere items. Zo kun je het maximale uit je kast halen, heerlijk is dat. Nu ga ik voor deze top met het hoge boordje. Gecombineerd met een highwaist rok en enkellaarsje met studs. Nop, ik ga niet voor basis kledingstukken;) Volgende blog laat ik zien hoe ik deze top nog meer ga combineren. Oké?

  • Heb jij nog een zwarte rok in je kast, dan zou je met deze top weer een mooie nieuwe combinatie voor het najaar kunnen maken.

Wil jij een krachtige uitstraling en is rood echt jouw kleur. Ga dan zeker voor deze rood/zwarte top.
Rood staat voor kracht en passie. Dus…..You go girl!

Ben jij een herfsttype dan is deze set een plaatje voor je. Wat een gave kleur. De blouse zit fantastisch, zeker als je een wat grotere boezem hebt. En veel volgers hebben deze blouse in een ander design vorig jaar aangeschaft en lieten me weten dat het een toppertje in hun kledingkast is.

Ook prachtig om met deze krachtige rode items te combineren.

Ook deze blouse heeft ook weer dezelfde snit. Een zakelijke blouse of op zaterdag op je ripped jeans met sneaker, toch?

Deze bloesjurk of doorknoopjurk zit me toch lekker. En om in de trend van dit moment door te gaan heb ik met dit papegaaienjurkje een hit te pakken. Binnenkort staat een klant van me op het podium voor een presentatie met deze topper, en zoals zij zei: “I feel good tu tu tu tu tu tu u”

Wat een knaller, deze travelstof jurk. De jurk voegt mooi naar je lichaam en mocht je op reis gaan? Door de stof een goede keuze voor in je koffer.

Deze jurk zagen jullie al op Instagram voorbij komen tijdens mijn vakantie. Zwierig en elegant. Ik kan je zeggen uit eigen ervaring;) dat het een perfecte pasvorm is en geweldig lekker zit. Deze low budget jurk draag ik ook graag met mijn All Stars voor een stoerdere look.

– Kijk volgende week hoe ik dit jurkje een een super restyling geef.

Ohhh wat een heerlijk setje. De broek zit als een pyjama zo lekker. Ik kan deze set perfect aan als ik een workshop of presentatie moet geven. Maar met mijn stoere studslaarsjes zagen jullie me afgelopen week ook op Instagram live met de outfit van de dag. Dus maximaal inzetbaar setje. Ingrid ( een van mijn volgers) is ook heel blij met deze set, liet ze me weten.

Zie je hoe leuk deze top ook kan staan onder een ruiten colbert, combineer maar met verschillende prints. Lekker uitgesproken outfit, mijn slogan is dan ook altijd ” You go girl” ūüôā

Ben jij net als Paula ( ook een VIP volger) op zoek naar een leuk item, laat het me dan weten en ik zet het in mijn blog voor je. Zo heb jij je eigen online personal shopper.
Tip voor Paula: met jouw (Circle of trust) jeans en je zachtroze trui met kanten stuk en deze boots heb jij een super outfit.

Of ga voor een ruiten print gecombineerd met een dierenprint. Top setje toch?

Hieronder heb ik voor jou nog meer combinaties gespot om jouw garderobe up to date te maken voor het herfst/ winterseizoen.
Heb jij vragen over de outfits dan mag je me altijd even mailen.

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper