Herfst must haves in je kledingkast

Je herfst kleding van vorig jaar restylen voor het nieuwe fashionseizoen, met de trends die je niet mag missen. Laat je inspireren en restyle jouw huidige garderobe. Geef je outfits een boost met een paar nieuwe essentials en jouw nieuwe najaarsgarderobe is een feit. Hieronder vind je mijn trend adviezen voor de herfst.

Check ook mijn dagelijkse social media voor nog meer fashion inspiratie. Ik ga elke dag rond half 4 live op Instagram voor de outfit van de dag op YOURPERSONALSHOPPERTV

Trends gespot voor de Herfst

Wat mag er niet ontbreken in je garderobe deze herfst?

De Spencer. De spencer is ook een grote hit dit fashionseizoen. Met een witte blouse maak je er een trendy comfy outfit van. Ik draag er ook graag een wit kanten overhemd blouse onder.

De trui. Ook een korte trui over je jurk heen dragen is een trendy look van dit seizoen, en nog comfortabel ook.

Lederlook. Lederlook is echt een grote trend dit fashion seizoen, ik draag mijn lederlook jurk ook als jas met mijn flared broek en col truitje.

De Platform boots. Allereerst gaan we dit najaar voor de grove platform boots. Deze half hoge boots kun je heerlijk dragen onder een maxi rok. De dikke zool geeft je meer lengte, de grove zool geeft een stoer effect.

 

Check ook de Reels die ik elke dag plaats op Instagram voor nog meer fashion inspiratie.

Let’s go shopping and styling

De spencer is dus weer helemaal terug van weggeweest en nu in mijn webshop te vinden. Ik laat je hier al zien hoe je deze stijl. Maar wil je nog meer fashion inspiratie? Volg me dan iedere dag LIVE op Insta en Facebook.
Leder look items van dit seizoen: niet meer weg te denken uit je kast en je kunt ze op diverse manieren stylen. Ik heb mijn leder look jurk ook als jas gestyled. Zo creëer ik steeds weer een nieuwe outfit voor de gelegenheid, voor hoe ik me voel en wat ik die dag het liefst draag. Zo haal je meer uit je kledingkast!
TIP: Tover je zomerse tuniek om naar een najaarsoutfit door er een overhemd blouse onder te stylen.

BEN JIJ BENIEUWD NAAR MIJN STYLINGTIPS VOOR JOU?
Tips voor jouw beste look? 
Antwoord op jouw fashionvragen?
Meld je nu dan nog aan voor de eerstvolgende online stylingsessie!

 

Gratis online stylingsessie
Stel je even voor: Je weet precies hoe je dat item waarvan je dacht dat het een miskoop was toch leuk kunt stylen, je weet ein-de-lijk wat je kunt doen om je outfits meer pit te geven en je bent op de hoogte van alle laatste trends op fashiongebied. Heb je vragen over kledingstukken in je kast, algemene fashionvragen of wil je weten wat goed past bij jouw figuur?
 

Fashion inspiratie voor jouw beste look!
Wie jarig is, trakteert! Ik vier dit jaar mijn twintigjarige jubileum. Om dat te vieren geef ik gratis online stylingsessies op zaterdagen. Je combineert online shoppen met tips over hoe jij je sterke punten naar boven haalt en je zwakkere punten niet meer opvallen. Zo weet je zeker dat je aankopen in de shop een schot in de roos zijn. 

Iedere zaterdag om 11.00 uur kun je bij Your Personal Shopper terecht voor gratis advies. Wees op tijd met inschrijven, vol is vol! 

Check mijn webshop voor nog meer toffe outfits

Speciaal voor mijn volgers heb ik hieronder Dé laars die ik tijdens Instagram live liet zien geplaats zodat jullie kunnen doorklikken naar de site. Ik ben enthousiast over deze hoge schacht laars met dikke zool. Super stoer onder een jurk of korte rok. De laars valt bij mij op de knie. 

Beige hoge dames laars met hoge hak Stefano Lauran van Assem Your Personal shopper
Donker bruine hoge dames laars Lamica van Assem Your Personal Hopper
Hoge dames laars taupe met hoge hak Lamica van Assem Your Personal Shopper
Zwarte platte dames laars Pons Quintana van Assem Your Personal shopper

(Ben jij net als mijn klant Nicole opzoek naar een hoge laars met (middel)hoge hak die een wat bredere schacht heeft? 

Tip: Laars nr. 1 heeft een wat bredere schacht (40 cm), maar wil je nog iets meer ruimte bij de kuit dan raad ik je aan om naar het merk Lamica te zoeken op internet want deze heeft breedte maten. 

Veel shop plezier en als je vragen hebt kun je altijd een berichtje sturen via de homepage van mijn webshop.
Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Het is weer februari en in fashion betekent dit dat we weer richting het voorjaar gaan kijken. Wie kijkt er niet uit naar de eerste zonnestralen van het voorjaar, de frisse en heldere outfits, licht blauw, roze, off white ik ben er dol op.  Voor de webshop heb ik weer...

Winter must haves

Winter must haves

De winter is nu echt gestart. En niet alleen de winter is er, ook zijn we vorige week een nieuw jaar ingegaan. Dat betekent dat het hoog tijd is om te kijken naar de nieuwe items van het seizoen en de trends voor het nieuwe jaar. Lees het blog en duik je kledingkast...

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make–up secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...