Heel veel jurkjes voor de zomer. Of je nu een jurk voor een bruiloft zoekt, een party dress, een beach dress of gewoon een lekker jurkje om met je sneakers te dragen. Ik heb het allemaal in deze fashionvideo gezet voor je. En zoals jullie weten ga ik door de week ook live op social media en laat ik je nog meer jurkjes zien. Deze week maak ik bekend wie ik in mijn studio ga uitnodigen voor de gratis stylingsessie zakelijke kleding. Binnenkort zien jullie het resultaat van dit kledingadvies aan Emmy Limbourg, want zij is de winnares van de actie.

Lady in red!
Echt nooit kocht ik een rode jurk, maar hoe cool vind ik mij deze staan. Wat een verrassing:)
Ga jij voor rood in je garderobe?

 

P.s de rode pump is exact dezelfde kleur als de jurk:)

Met liefde en plezier laat ik jullie zien hoe je jurkjes staan. Deze topper zit heerlijk zacht (vind ik altijd superbelangrijk). En deze jurk kun je  eindeloos combineren met kortere jasjes die mooi in de taille vallen.

Heb jij het al gezien? De hoeden zijn echt een trend dit zomerseizoen. Gewoon doen zou ik zeggen. Go for it Girl:)

Wil je een van de bovenstaande jurkjes shoppen? Stuur me dan even een mailtje: info@yourpersonalshopper.nl

De rode trenchcoat liet ik afgelopen week al zien op Facebook live. Een lekkere dunne jas die licht draagt en hé, het straatbeeld wordt er zo vrolijk van met die rode kleur. Dus ik zeg DOEN.

Wil jij graag op de hoogte blijven alle fashiontips? Kijk dan doordeweeks om 16:30u op maandag, woensdag en vrijdag naar mijn Facebook Live en op dinsdag en donderdag naar mijn Instagram Live en mis niks!

Of wil je geen enkele fashionvideo van me missen? Ga dan hieronder naar mijn Youtubekanaal en abonneer je!

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper