Zo stijl ik mijn kerstoutfit. Soms wil je helemaal uitpakken tijdens de kerstdagen. Mooie lace jurk met veel glitters, parels, nagels in de lak en glanzende hoge hak. De andere kerstdag rond de haard met een pantalon (met klein glittertje;)) en een feestelijke blouse. Onderstaande collages zijn mijn twee versies voor deze dagen. Heb jij al je geshopt voor de feestdagen? Of vind je het lastig om jouw perfecte feestoutfit te vinden of te stylen? Mail me dan jouw vraag en ik adviseer je.

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Shop nu jouw perfecte kerstcadeautjes voor onder de boom. Ben Jij VIP VOLGER? Dan krijg je 20% korting op de niet afgeprijsde accessoires van de CHRISTMAS GIFTS in mijn webshop. Vandaag ontvang jij je kortingscode in de nieuwsbrief.

Vind de perfecte rode kleur die jouw laat stralen. Een subtiele of een felle rode tint, het is heel persoonlijk.
Tip:  Een felrode zijden jurk komt wat harder over dan een felrode velvet jurk. Als je een zachte uitstraling wilt, kies dan voor een zachte stof.

Oh la la. Deze rode kanten jurk gecombineerd met een panterprint pump. Lekker over de top gestyled. Niemand die jou  gemist kan hebben tijdens je entree. You Go Girl!

Gunstige camouflerende jurkjes. Soms wil je graag wat oneffenheden wegwerken toch?;) Bij bovenstaande kanten jurk is dan de rimpelvallende pas heel gunstig en bij deze bloemenjurk geeft het design ook een camouflerend effect.

Of ga jij met deze mooie bordeaux top met roesjes de feestdagen in. Een outfit met matchende kleuren geeft altijd een elegante look.

Bekijk  even mijn fashionvideo, daar zie je hoe prachtig deze blouse glanst.

We hadden het er al over gehad tijdens Instagram live. Niet iedereen gaat voluit in de glitterjurken tijdens de kerstdagen en hoe leuk is het dan om zo’n lurex broekje te combineren met een zijden blouse, nog een oorbel eraan toevoegen en dan is jouw look compleet voor de kerstdis.

Mijn favoriet van deze week is toch echt deze top. Door de transparante mouwen geeft de top een mooi silhouet. En deze glittertop kun je op veel verschillende manieren stylen. Ik laat het in de komende fashionvideo’s aan je zien.

The black offsholder dress. Wat een plaatje en toch een stoere touch door grove knopen op de schouder.

Altijd een goed idee zo’n jumpsuit voor een feestje. Dus voor de komende feestdagen zou deze een leuke optie kunnen zijn.

Marijke mailde mij met haar fashionvraag. Hoe kan ik mijn rode nep leren rokje (via jouw blog aangeschaft) leuk stylen.
Ik ben voor Marijke gaan shoppen en dit is het resultaat. Hieronder mijn favoriet voor haar. En omdat ik toch aan het shoppen was, heb ik nog maar wat meer blouses die leuk zouden zijn in de blog gezet.

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is. Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook. Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper  Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper