Gratis stylingsessie bij Your Personal Shopper TV.

Deze was gewonnen door Emmy. Zij kwam naar de studio met een tas vol kleding waarvan zij niet goed wist hoe te stylen. Overkomt jou dit ook wel eens dat je kledingstukken niet goed kunt stylen? Bekijk de video, misschien zit er ook een goede tip voor jou bij. En als je een vraag hebt naar aanleiding van deze fashionvideo dan mag je me altijd een mailtje sturen. En blijf me volgen want wie weet ben jij de volgende die deze stylingsessie wint. Abonneer je wel even op mijn Youtube kanaal
Mocht je een afspraak willen maken voor ook zo’n stylingsessie bekijk dan mijn diensten en mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

In deze blog vinden jullie alle items die ik ook in de fashionvideo heb laten zien. De leukst fleurige jurkjes voor deze zomerse dagen. Combinaties die je misschien zelf niet zou bedenken. Ik blijf jullie graag op de hoogte houden van alle fashion die ik tegen kom tijdens mijn shopsessies. Wil je nog meer fashion van mij zien? Volg me dan ook op social media:)

 

De rode jurkjes, een lust voor het oog. Een hele krachtige van kleur en niet te missen. Een aanrader als je op het podium moet.
“You Go Girl ”
Als je me volgt op Instagram dan heb je al een aantal rode jurkjes voorbij zien komen en jullie hebben mij ook aangemoedigd om de rode jurk aan mijn garderobe toe te voegen, bedankt daarvoor, want ik heb nog nooit zoveel complimentjes gehad;)

Zakelijk goed gekleed, hoe doe je dat? Kies voor mooie materialen en soms is een jeans jackje geen probleem op de werkvloer. Maar wil je echt stijlvol gekleed gaan naar je werk dan adviseer ik dit model in een andere stof.

Mix & match

Echt een vakantie jurkje, deze dunne jeans jurk met het lieve kant gecombineerd met en simpel slippertje en ik zie me al door Barcelona lopen. Dat brengt me op het onderwerp van volgende week. Wat neem ik mee op vakantie:) Noteer maar alvast in je agenda:)

Mix & match

Tijdens de styingsessie vroeg Emmy: “heb jij al eens een video opgenomen over “hoe draag ik een shawl” Bekijk alvast de tips.

Binnenkort een nieuwe video met de nieuwste shawls. So stay tuned:)

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper