Deze week laat ik je de leukste fashioninspiratie zien voor deze lente en zomer. Het weer wil nog wel eens verschillen, dus ik heb leuke combinaties voor je gemaakt. Wijdere broeken, laagjes en jurkjes, alles komt deze week voorbij. Zodat jij helemaal fashionable de zomer door kunt gaan 🙂  Maar eerst beginnen we met de nieuwste trend waar ik helemaal weg van ben. Misschien heb je ze al eens tijdens mijn Facebook LIVE voorbij zien komen, maar de kimono is het item van deze zomer. Hieronder laat ik je zien hoe je de kimono kunt combineren. Ook heb ik deze week een aantal van mijn favoriete jeansjurken in de fashionvideo en natuurlijk in mijn blog.

Omdat de sale al is begonnen is het nu nog leuker om even door te klikken naar jouw outfit.

Zoals je hierboven zag, kun je de kimono heel stylish combineren met een top en pantalon als blazer of overjas. Maar heb je een lagere kimono, dan kun je deze ook als jurk stylen. Combineer deze bijvoorbeeld met een slip-on dress, zodat je niet helemaal naakt bent onder je kimono 😉 en kleedt het heel elegant af met een zwarte lak pump.

Heb je deze kimono gespot in mijn Facebook LIVE?

Volg me op social media en blijf op de hoogte van alles wat ik shop tijdens mijn sessies. Ook beantwoord ik daar, net als hier in de blog, graag jouw fashionvragen.

Kijk om 16:30 uur op maandag, woensdag en vrijdag naar mijn Facebook live en op dinsdag en donderdag naar mijn Instagram Live en mis niks!

Deze kanten slip tops heb je misschien al vaker voorbij zien komen, maar ze blijven mijn favorieten basic tops.

Een van de fahionvragen van deze week was of ik een paar jeansjurken zou willen shoppen.
Hieronder heb ik er een paar geshopt die ik te gek vind.
Lekker soepel en luchtig te dragen voor de extra warme dagen die we nu hebben. Heerlijk toch?

Combineer jij dit jurkje met een stoere sneaker of met een elegante pump?

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper