Vandaag is Fashion event Follow Me For Fashion. Ben jij er nu niet bij en zou je er zeker de volgende keer bij willen zijn? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte wanneer er weer een plaats vindt.  In deze blog veel outfits die deze middag te zien  zijn  op de catwalk. Ik heb er ontzettend veel zin in deze dag. Wel spannend hoor. Een zaal vol volgers en klanten voor een presentatie visagie en styling. Met als afsluiter van deze dag een spetterende modeshow.Met als thema figuurtypes

Vandaag gaan we live op Instagram om jullie mee te laten genieten van deze dag.

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper