Een selectie van de inzendingen.

Wie zijn de winnaressen van de actie 19 jaar Your Personal Shopper?

Leuk zeg, om mijn jubileum met jullie te delen. Er zijn ontzettend veel volgers die een foto met hun aankoop uit mijn webshop hebben opgestuurd. Alle inzendingen zijn in de hoge hoed gegaan en hier zijn de winnaressen. Zó leuk om cadeautjes weg te geven  😊

En de winnaars zijn

De shawl is gewonnen door Mieke Batenburg!

De oorbellen zijn gewonnen door Marijke de Jong!

Het online styling advies is gewonnen door Wilma Dekkers!

En dan de klap op de vuurpijl. De hoofdprijs, een restyling van je garderobe, is gewonnen door Mariska de Liefde!

Van harte gefeliciteerd!
Deze week neem ik contact met jullie op om de prijzen op te sturen of in te plannen.

 

 

Heb je een Fashionvraag?
Stuur jouw vraag en ik beantwoord hem in de volgende blog. 
Er zijn veel volgers die een fashionvraag willen stellen, dat kan dus hier in mijn blog. Mail jouw vraag en stuur er eventueel foto’s bij die jouw vraag ondersteunen. Zo kan ik je het beste advies geven op fashiongebied. 

 

 

 

 

De fashionvraag van Monique Faber. 

Hallo Marjon ik heb een fashionvraag: Op zolder kwam ik een doos brede, echt brede riem tegen. Wat doe ik? Bewaren of naar de kringloop? Hoor graag van je. Groet Monique Faber. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Wat een leuke fashionvraag! En zo in de roos, want de brede riem is een trend die weer terug is. Dus Monique, ik adviseer om deze toppertjes niet naar de kringloop te brengen maar om ze te restylen in de outfits voor komend seizoen. In deze blog laat ik alvast een brede riem zien, gestyled op een té schattig polka dot jurkje.

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar: info@yourpersonalshopper.nl

Klik op het item om te zien waar ik heb geshopt

 

Prints met elkaar combineren: durf jij het al aan? Ja hoor, let’s do it! Kijk in je kast en combineer jouw print items bij elkaar. 

Ook de shawltjes met een print kun je leuk stylen bij een polka dot blouse, of zoals hieronder een polka dot jurk. 

Matching colors Vind je het te spannend om de prints te combineren ga dan voor matching colors.

Tip: Deze prachtige zee groene kleur staat ontzettend mooi bij dames met rossig haar. 

Volg je me op Instagram? Dan heb je deze top afgelopen week in de hoofdrol gezien, gestyled in verschillende outfits. Ik post deze filmpjes later ook op facebook, dus als je ze nog eens terug wilt kijken dan kan dat ook 😉

Onderstaande ruiten broek had ik ook met de bovenstaande lace top gecombineerd. Haal meer uit je kledingkast door maximaal te combineren!

Restyle voor dit seizoen je lange jurk door er een ander enkellaarsje onder te stylen. Wat nu echt een trend is is om onder je lange jurk niet een bijpassende kleur laarsje of schoen te dragen. Ga dus eens voor een wit enkellaarsje, dan wijk je af van de kleur en creëer je meteen een andere look.

Ook bij deze maxi dress maak je met een bredere riem een compleet nieuwe look.

Draag jij graag shawls? De shawl is back! Hoe leuk is dat? Ik heb een aantal shawls voor je geshopt. Kies jouw favorite kleur en patroon. Ga jij voor een matchende kleur, een sterk contrast of zelfs een spannende print? Met een shawl geef je je hele outfit een boost!

Ga voor een trendy accessoire om jouw outfit een boost te geven. “You Go Girl!

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper