Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen.

De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun fashion en styling vragen beantwoord krijgen.

Heb jij deze workshop nu niet gewonnen en wil je toch heel graag jouw fashionvragen beantwoord krijgen? En zelfs nog kans maken op een gratis persoonlijke stylingsessie? 

Kom dan naar mijn Follow me for Fashion event op 21 maart.
Klik hier en lees er over in het Fashion Event blog

Benieuwd naar de blouse met grote kraag? Lees (en kijk 😉) snel verder.

Elk seizoen zijn er weer spannende nieuwe trends. Deze week laat ik je er alvast een zien voor dit seizoen:

De blouse met de grotere kraag

Een echte eyecatcher voor onder je business pak of in je casual outfit. 

De overhemd blouse is niet weg te denken uit je garderobe. Hij wordt vaak gedragen met formele gelegenheden, maar mij zie je dan natuurlijk niet in het basis model. Daarom deze witte overhemd blouse. Door de iets grotere kraag geeft deze blouse een elegant effect, en omlijst hij mooi je gezicht. Maar deze blouse heeft nog meer te bieden. De stukjes kant en de pofmouw maken van deze witte blouse echt een uitgesproken look. Met alleen deze blouse, gecombineerd met een pantalon of rok heb je al een totale outfit. Draag je er toch een colbert of jasje bij? Laat de kraag er dan overheen vallen voor extra effect.

In mijn fashionvideo van deze week laat ik je zien hoe ik deze blouse stijl. 

Wil jij weten of deze trend ook bij jou zou passen? Dan zou dit jouw fashionvraag tijdens het event kunnen zijn. Ik beantwoord deze of andere vragen die je hebt  graag op deze styling middag op 21 maart. 

Wie heeft er gewonnen?

De winnares van de gratis styling sessie is:

Lieke Snoeren

Van Harte gefeliciteerd Lieke! Ik zie er naar uit om jou en je vier vriendinnen of collega’s in mijn studio te stylen. Neem even contact met me op, dan kunnen we de sessie inplannen.

Voor alle andere deelnemers, niet getreurd, er komen nog veel meer acties en giveaways dit jaar so stay tuned

Let’s go shopping and styling

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 

 

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make–up secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Deze week het laatste item in deze basics serie: de zwarte Chino broek Haal meer uit je kledingkast door te beginnen met een goede basis garderobe. Als je de video’s van de afgelopen weken hebt gevolgd heb je gezien dat ik begonnen ben mijn basics met jullie te delen....

Zwarte baggy broek | Basics

Zwarte baggy broek | Basics

Zo style ik mijn baggy broek De afgelopen weken heb ik al twee van mijn favoriete basics met jullie gedeeld. Namelijk de zwarte stretch pantalon en de top met kant.Maar wat zijn voor mij eigenlijk basics? Mijn basics bestaan uit items die ik het meest aan trek. Items...

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Ook deze week ga ik nog even door met mijn favo basics. Welke basics mogen er echt niet ontbreken in mijn garderobe?  Vorige week was het de zwarte basic pantalon. Maar naast de basic pantalon is de basic top met kant niet weg te denken uit mijn kledingkast. Ik heb ze...