Een groene midi rok

Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.
De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof, dan wappert hij fantastisch om je lichaam.

Ben je iets kleiner? Kies dan een midi rok die vanaf de bovenbeen uitloopt. Zo behoud je lengte.
Ben je langer? Neem dan juist een midi rok die vanaf de taille uit loopt.

Kijk ook mijn video, daarin laat ik je zien hoe ik deze groene midi rok op drie verschillende manieren style.

Maak kans op een gratis ticket voor mijn event

Bij iedere aankoop boven de 75,- in mijn webshop maak jij kans op een gratis ticket voor mijn fashion event. Laat me in de opmerking van je bestelling weten of je er op 21 maart bij wil zijn. Wie weet zit er bij je bestelling dan een gratis ticket voor mijn event op 21 maart.

Nog meer kans maken op een ticket? Deel mijn post op social media en tag je vriendinnen. Hierdoor maak je ook kans op een gratis ticket voor mijn event Follow Me For Fashion. 

Follow me for fashion event

Met fashion inspiratie voor jouw nieuwe zakelijke look

Op 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020, dit wil je niet missen!
Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te ontdekken?
Wil jij jouw styling vragen beantwoord hebben?

Wat gaan we die dag doen? Het wordt een hele middag vol fashion inspiratie voor jouw nieuwe look. Natuurlijk zullen de nieuwe trends van dit voorjaar allemaal voorbij komen. Maar je krijgt ook antwoord op vragen als “hoe maak ik de beste eerste indruk?” Of  “hoe stijl je een trendy zakelijke look?”. Daarnaast zal ik ook antwoord geven op de meest gestelde fashion vragen.

Bij je inschrijving kan je zelfs kans maken op een gratis styling sessie. Deze styling sessie zou voorafgaand aan het fashion event plaats vinden en tijdens het event zal het resultaat getoond worden.
Tot slot geef ik je een goodybag mee en zullen er kortingen / aanbiedingen zijn die ik je allemaal op het event ga laten zien. Hier kan je ook meteen een styling profiel aanmaken waarmee je vanaf dat moment altijd gratis online styling feedback krijgt.

De middag zit vol met fashion inspiratie, er staat een leuke goodybag voor je klaar, er is een hapje, een drankje en naderhand is er zelfs nog gelegenheid om te netwerken.

Heb je een fashionvraag? Mail hem naar info@yourpersonalshopper.nl, de meest gestelde vragen beantwoord ik tijdens het event.

Vergeet je tijdens het bestellen van je ticket niet op te geven als voor- en na-model om kans te maken op een persoonlijke stylingsessie in mijn studio voorafgaand aan het event.

Koop nu een Early Bird ticket en betaal slechts 47.- euro in plaats van 57.-

Datum: Zaterdag 21 maart van 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Willem Twee, ’s-Hertogenbosch
Adres: Boschdijkstraat 100, 5211 VD ’s-Hertogenbosch
Parkeergelegenheid op nabijgelegen parkeerterreinen P1, P2 en P3
Voor OV-reizigers is het Willem Twee 3 minuten lopen vanaf station Den Bosch Centraal

 

IK KIJK ER NU AL NAAR UIT OM JE OP 21 MAART TE VERWELKOMEN OP MIJN EVENT!

Ik geef je fashion inspiratie voor jouw beste look!

Let’s go shopping and styling

Of kies voor een donkerblauwe of zwarte versie. Deze mooi aangesloten midi rok maakt je langer en dus slanker 😉

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 

 

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Het is weer februari en in fashion betekent dit dat we weer richting het voorjaar gaan kijken. Wie kijkt er niet uit naar de eerste zonnestralen van het voorjaar, de frisse en heldere outfits, licht blauw, roze, off white ik ben er dol op.  Voor de webshop heb ik weer...

Winter must haves

Winter must haves

De winter is nu echt gestart. En niet alleen de winter is er, ook zijn we vorige week een nieuw jaar ingegaan. Dat betekent dat het hoog tijd is om te kijken naar de nieuwe items van het seizoen en de trends voor het nieuwe jaar. Lees het blog en duik je kledingkast...

Herfst must haves

Herfst must haves

Herfst must haves in je kledingkast Je herfst kleding van vorig jaar restylen voor het nieuwe fashionseizoen, met de trends die je niet mag missen. Laat je inspireren en restyle jouw huidige garderobe. Geef je outfits een boost met een paar nieuwe essentials en jouw...

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make–up secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...