Deze week de fashionvraag van Joke: “Dag Marjon ik had een fashionvraag over een lentetype. Ik kan deze herfst/winter maar moeilijk wat vinden.”

Ben jij ook een lente- of zomertype? Dan zie jij dit winterseizoen ook zoveel donkere kleuren, veel zwart of items met zwart erin, okergeel, en sombere groene tinten. Alles met een donkere ondertoon of gecombineerd met zwart. En dat terwijl lichte tinten je juist zo goed staan.

Ben jij ook opzoek naar kledingstukken met een wat heldere look? Lees dan deze blog en kijk de video. Ik ben namelijk voor veel klanten opzoek geweest naar kledingstukken met frisse, blauwe kleuren, heldere groene tinten en items met een shine waardoor je een frisse look cre√ęert. Het was even zoeken hoor, maar het is gelukt! Met mijn nieuwe favoriet doorknoop jurken ūüėČ

Tip: Als zomer of lente type is het slim om vooral in de lente en zomer je kleding aan te schaffen. In dat seizoen zijn alle kleuren veel helderder uitgevoerd.

Doorknoop jurken

Doorknoop jurken, ook wel overhemdjurken, van die jurken die je aanschiet en je bent helemaal gestyled. Nou ja.. Nog wel even een mooie panty erbij afstylen met de perfecte schoen. Een goede optie als je ’s morgens voor je kast staat en even niet weet hoe wat je aan moet, of wanneer je een belangrijke afspraak hebt en indruk wil maken. Een jurk is in zo’n situatie natuurlijk altijd een goed idee, maar doorknoop jurken zijn nonchalant en elegant. Perfect voor deze situatie. In de fashionvideo zie je goed hoe mijn jurken vallen en hoe ik ze combineer. Wil je meer weten over deze items? hieronder kun je doorklikken voor meer info.

 

Let’s go shopping and styling

Stijl de juiste laarzen bij je jurk. Deze week heb ik deze laarzen voor jou geshopt.

Word VIP VOLGER en ik houd je op de hoogte van alle acties en events. In de nieuwsbrief die je dan krijgt lees je jouw voordelen.

Nu voor alle VIP VOLGERS: 50% korting op een persoonlijke stylingsessie. Schrijf je nu in een profiteer van deze actie.

Deze actie loopt tot 31 december 2019

En er komt natuurlijk een December actie aan!

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Ook deze week ga ik nog even door met mijn favo basics. Welke basics mogen er echt niet ontbreken in mijn garderobe?  Vorige week was het de zwarte basic pantalon. Maar naast de basic pantalon is de basic top met kant niet weg te denken uit mijn kledingkast. Ik heb ze...

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

 20 jaar Your Personal Shopper  Happy new year! We zijn weer terug, het eerste blog van 2020. We gaan het nieuwe jaar beginnen met de perfect basics, namelijk de zwarte basic pantalon. Maar eerst ga ik jullie allemaal een geweldig 2020 wensen. 2020 het jaar waarin ik...

Wat wordt mijn kerstoutfit?

Wat wordt mijn kerstoutfit?

Hoe stijl ik mijn kerstoutfit? It's the most wonderful time of the year It's the most wonderful time of the year, maar hoe leuk kerst ook is, het brengt ook heel wat stress met zich mee. Het hele feest moet georganiseerd worden, er wordt gekookt, en dan natuurlijk je...

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl jij je kerst outfit? Hoe stijl je je zwarte jurkje voor de feestdagen? Of je outfit met een pantalon? De glitters schitteren ons al tegemoet! Toch nog even een glitterbroche scoren of die grote parel ketting. Ook transparante stoffen zoals tule of voile...

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

De fashionvraag van Pieternel en Ingrid: Wat moet ik toch dragen op de maxijurk? Mijn winterjas is veel te kort of te lang en eigenlijk veel te casual voor bij deze jurk. Een hele lange jas (zodat je jurk er niet onderuit komt) wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Dus...

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

De feestdagen komen er weer aan. Zin in! Maar wat wordt jouw outfit? En wat ga ik dragen? Ga ik mijn little black dress restylen of ga ik voor een nieuwe look? Accessoires zijn in de eerste optie altijd een goed idee, nog een uitgesproken panty erbij en voila een...

Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Als personal shopper wil ik jullie op de hoogte houden van alle trends en geef ik graag stylingadvies. Maar jullie fashionvragen beantwoorden vind ik ook erg leuk. Dus vanaf nu kun jij je fashion of styling vraag weer insturen. Mail jouw vraag naar:...