Deze week de fashionvraag van Joke: “Dag Marjon ik had een fashionvraag over een lentetype. Ik kan deze herfst/winter maar moeilijk wat vinden.”

Ben jij ook een lente- of zomertype? Dan zie jij dit winterseizoen ook zoveel donkere kleuren, veel zwart of items met zwart erin, okergeel, en sombere groene tinten. Alles met een donkere ondertoon of gecombineerd met zwart. En dat terwijl lichte tinten je juist zo goed staan.

Ben jij ook opzoek naar kledingstukken met een wat heldere look? Lees dan deze blog en kijk de video. Ik ben namelijk voor veel klanten opzoek geweest naar kledingstukken met frisse, blauwe kleuren, heldere groene tinten en items met een shine waardoor je een frisse look cre√ęert. Het was even zoeken hoor, maar het is gelukt! Met mijn nieuwe favoriet doorknoop jurken ūüėČ

Tip: Als zomer of lente type is het slim om vooral in de lente en zomer je kleding aan te schaffen. In dat seizoen zijn alle kleuren veel helderder uitgevoerd.

Doorknoop jurken

Doorknoop jurken, ook wel overhemdjurken, van die jurken die je aanschiet en je bent helemaal gestyled. Nou ja.. Nog wel even een mooie panty erbij afstylen met de perfecte schoen. Een goede optie als je ’s morgens voor je kast staat en even niet weet hoe wat je aan moet, of wanneer je een belangrijke afspraak hebt en indruk wil maken. Een jurk is in zo’n situatie natuurlijk altijd een goed idee, maar doorknoop jurken zijn nonchalant en elegant. Perfect voor deze situatie. In de fashionvideo zie je goed hoe mijn jurken vallen en hoe ik ze combineer. Wil je meer weten over deze items? hieronder kun je doorklikken voor meer info.

 

Let’s go shopping and styling

Stijl de juiste laarzen bij je jurk. Deze week heb ik deze laarzen voor jou geshopt.

Word VIP VOLGER en ik houd je op de hoogte van alle acties en events. In de nieuwsbrief die je dan krijgt lees je jouw voordelen.

Nu voor alle VIP VOLGERS: 50% korting op een persoonlijke stylingsessie. Schrijf je nu in een profiteer van deze actie.

Deze actie loopt tot 31 december 2019

En er komt natuurlijk een December actie aan!

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Het is weer februari en in fashion betekent dit dat we weer richting het voorjaar gaan kijken. Wie kijkt er niet uit naar de eerste zonnestralen van het voorjaar, de frisse en heldere outfits, licht blauw, roze, off white ik ben er dol op.  Voor de webshop heb ik weer...

Winter must haves

Winter must haves

De winter is nu echt gestart. En niet alleen de winter is er, ook zijn we vorige week een nieuw jaar ingegaan. Dat betekent dat het hoog tijd is om te kijken naar de nieuwe items van het seizoen en de trends voor het nieuwe jaar. Lees het blog en duik je kledingkast...

Herfst must haves

Herfst must haves

Herfst must haves in je kledingkast Je herfst kleding van vorig jaar restylen voor het nieuwe fashionseizoen, met de trends die je niet mag missen. Laat je inspireren en restyle jouw huidige garderobe. Geef je outfits een boost met een paar nieuwe essentials en jouw...

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij ge√Įnspireerd worden om jouw perfecte look te...