Deze week de fashionvraag van Joke: “Dag Marjon ik had een fashionvraag over een lentetype. Ik kan deze herfst/winter maar moeilijk wat vinden.”

Ben jij ook een lente- of zomertype? Dan zie jij dit winterseizoen ook zoveel donkere kleuren, veel zwart of items met zwart erin, okergeel, en sombere groene tinten. Alles met een donkere ondertoon of gecombineerd met zwart. En dat terwijl lichte tinten je juist zo goed staan.

Ben jij ook opzoek naar kledingstukken met een wat heldere look? Lees dan deze blog en kijk de video. Ik ben namelijk voor veel klanten opzoek geweest naar kledingstukken met frisse, blauwe kleuren, heldere groene tinten en items met een shine waardoor je een frisse look cre√ęert. Het was even zoeken hoor, maar het is gelukt! Met mijn nieuwe favoriet doorknoop jurken ūüėČ

Tip: Als zomer of lente type is het slim om vooral in de lente en zomer je kleding aan te schaffen. In dat seizoen zijn alle kleuren veel helderder uitgevoerd.

Doorknoop jurken

Doorknoop jurken, ook wel overhemdjurken, van die jurken die je aanschiet en je bent helemaal gestyled. Nou ja.. Nog wel even een mooie panty erbij afstylen met de perfecte schoen. Een goede optie als je ’s morgens voor je kast staat en even niet weet hoe wat je aan moet, of wanneer je een belangrijke afspraak hebt en indruk wil maken. Een jurk is in zo’n situatie natuurlijk altijd een goed idee, maar doorknoop jurken zijn nonchalant en elegant. Perfect voor deze situatie. In de fashionvideo zie je goed hoe mijn jurken vallen en hoe ik ze combineer. Wil je meer weten over deze items? hieronder kun je doorklikken voor meer info.

 

Let’s go shopping and styling

Stijl de juiste laarzen bij je jurk. Deze week heb ik deze laarzen voor jou geshopt.

Word VIP VOLGER en ik houd je op de hoogte van alle acties en events. In de nieuwsbrief die je dan krijgt lees je jouw voordelen.

Nu voor alle VIP VOLGERS: 50% korting op een persoonlijke stylingsessie. Schrijf je nu in een profiteer van deze actie.

Deze actie loopt tot 31 december 2019

En er komt natuurlijk een December actie aan!

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij ge√Įnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make‚Äďup¬†secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Deze week het laatste item in deze basics serie: de zwarte Chino broek Haal meer uit je kledingkast door te beginnen met een goede basis garderobe. Als je de video’s van de afgelopen weken hebt gevolgd heb je gezien dat ik begonnen ben mijn basics met jullie te delen....

Zwarte baggy broek | Basics

Zwarte baggy broek | Basics

Zo style ik mijn baggy broek De afgelopen weken heb ik al twee van mijn favoriete basics met jullie gedeeld. Namelijk de zwarte stretch pantalon en de top met kant.Maar wat zijn voor mij eigenlijk basics? Mijn basics bestaan uit items die ik het meest aan trek. Items...

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Ook deze week ga ik nog even door met mijn favo basics. Welke basics mogen er echt niet ontbreken in mijn garderobe?  Vorige week was het de zwarte basic pantalon. Maar naast de basic pantalon is de basic top met kant niet weg te denken uit mijn kledingkast. Ik heb ze...

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

 20 jaar Your Personal Shopper  Happy new year! We zijn weer terug, het eerste blog van 2020. We gaan het nieuwe jaar beginnen met de perfect basics, namelijk de zwarte basic pantalon. Maar eerst ga ik jullie allemaal een geweldig 2020 wensen. 2020 het jaar waarin ik...

Wat wordt mijn kerstoutfit?

Wat wordt mijn kerstoutfit?

Hoe stijl ik mijn kerstoutfit? It's the most wonderful time of the year It's the most wonderful time of the year, maar hoe leuk kerst ook is, het brengt ook heel wat stress met zich mee. Het hele feest moet georganiseerd worden, er wordt gekookt, en dan natuurlijk je...

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl jij je kerst outfit? Hoe stijl je je zwarte jurkje voor de feestdagen? Of je outfit met een pantalon? De glitters schitteren ons al tegemoet! Toch nog even een glitterbroche scoren of die grote parel ketting. Ook transparante stoffen zoals tule of voile...