Welke outfits shopte ik voor mijn klanten? Zoals belooft laat ik in  deze blog nog meer outfits zien die ik vbolrige week shopte for mijn klanten. Leuk dat de klanten heel uiteenlopende types waren. Dus misschien kun jij je ook vinden in een van de outfits hieronder. Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief er komt een super actie aan voor jou als vip volger, zondag ontvang je de mail met een VIP actie.  Bekijk ook zeker mijn vorige blogs om nog meer fashioninspiratie te krijgen voor dit najaar / winter seizoen. In deze blog vind je de zwaarte Palazzo broek, het leren rokje, de zwarte jeans gestyled in de inspiratie blogs.

Heb je nog styling- of fashionvragen of vragen over de items in de blog? Stuur me dan gerust een mailtje naar info@yourpersonalshopper.nl

Over deze zwarte palazzobroek heb ik veel berichtjes gekregen van jullie. En ja ik draag deze palazzobroek ook graag met een dikke trui met mijn  zwarte sneakers of met mijn grijze trui (in deze blog) en mijn witte enkellaarsjes. Check de vorige blogs

Ik shop in verschillende prijsklassen dus hierboven de wat duurdere zwarte leren rokjes en hieronder de goedkopere zwarte rokken. Kies jouw perfecte zwarte rok. Style deze voor de casual dagen met de wollen trui, met de feestdagen met het glittertruitje, en met dep overhemd blouse voor de business dagen.

Het ruiten colbert is een van de trends die dit seizoen niet mag ontbreken in je garderobe. Ik laat je graag zien hoe je deze topper styled. Bekijk ook de vorige blogs voor nog meer tips met dit geruiten colbert. De zwarte leren rok style je op heel veel manieren. Zit er een outfit voor jou bij?

Zoals belooft in de vorige blog en fashionvideo zou ik je laten zien welke outfits ik met Tosca had geshopt. Outfits waarin zij zich helemaal zichzelf voelde. Heerlijk om dat te kunnen betekenen voor mijn klanten.

Ik liet deze jeans tijdens  Instagram live al zien. Wat een topper van een jeans. En het is een van de vele combinaties die ik vorige week had voor mijn klant. Iedereen heeft zo zo’n eigen kledingwensen en zoals je dus ook ziet in deze blog, style ik niet alleen in verschillende prijsklasse maar ook in verschillende stylen.

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is. Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook. Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper  Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper