Accessoires om je outfit een boost te geven. Heb jij veel accessoires? Of ga jij voor een plane outfitje. Elk seizoen zijn er ook op het gebied van accessoires weer nieuwe trends. In bovenstaande fashionvideo laat ik al zien wat voor trends dat zijn, o.a. de rieten tasjes. Maar wil je nog meer zien, bekijk dan eerst even bovenstaande video en shop daarna jouw look for this season. In deze blog vind je nog meer accessoires om jouw outfit af te stylen. Accessoires doen het ook altijd goed met Koningsdag als je niet in het oranje all over wil gaan. Deze blog kleurt ook een beetje oranje om in die sfeer te blijven. 

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Klik op het item om te zien waar ik heb geshopt!

Ben jij nog opzoek naar accessoires voor Koningsdag? Ik heb ze voor je geshopt;)

Wil je helemaal in oranje style? Dat kan natuurlijk ook:)

Een businesspak met een uitgesproken print. Op zich al een accessoire. Zou jij dan voor een effen ceintuur kiezen? Ik ga dan toch niet in de veilige modus en kies voor een meer uitgesproken riem met studs.

Yeah! Super setje, ruit, grafische print, blouse met prachtig detail, top sandaaltje erbij, en als finishing touch de oorbellen. It’s all about the combination!

Lavendel blauw pak met deze licht roze accessoires, een lust voor het oog. Voeg daar nog een broche aan toe om het geheel af te stylen. You go girl!

Je kunt ook voor de ton sur ton look gaan. Alles over laten lopen in de zelfde tinte. Het is krachtig en geeft lengte in je outfit. 

Deze broche voegt echt iets toe aan de outfit, zeker ook doordat de kleuren zo mooi matchen met deze blouse. Of je hem nu op het colbert doet of bovenaan de blouse.

De belt bag, wat een topper, we kunnen er dit seizoen niet omheen. Hoe draag je de handige tas? Bij een casual look, of op een kolbertje en zelfs over je buitenjas ontzettend leuk te stylen. Probeer het maar eens en je zult zien dat het verrrassend leuk staat. Binnenkort te zien in een van mijn fashionvideo.

Tip: tijdens een stedentrip is deze tas jouw vriendje:)

*Ik wens je een stylevolle Koningsdag*

Een ceintuur met een stoere touche en onderaan de pantalon nog een extra funny accessoire.

Met nog even een mooie oorbel is jouw outfit kompleet gemaakt.

Voeg nog even een kraagje toe aan je outfit en je hebt een lettelijk sprankelende creatie gestyled.

Onderstaande items zag je in de fashionvideo van deze week voorbij komen. Ik heb ze even op een rijtje gezet voor je.

De accessoires op een rijtje:)

Trendy ceintuurs

Trendy strikjes

TRENDY BROCHES

De trendy broches van dit seizoen zijn scarabees, vlinders, en eigenlijk in alllerlei dieren uitvoeringen. Ik heb er een paar geshopt voor je. Of je er nu 1 draagt op je spijkerjack of een heel trosje broches bij elkaar, de trend heb je dan te pakken.

Shawls

De zonnebril kan ook echt een accessoire zijn in je outfit. Een bijpassende fel blauwe bril die matched bij jouw blauwe zomerjurkje. I love it!

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hieronder de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien! 

Benieuwd wat ik de hele week draag? Kijk dan dagelijks naar mijn Instagram live voor de outfit van de dag.

Dinsdag: outfit van de dag

Woensdag: outfit van de dag

VOOR IVONNE

Het jurkje is zonder riempje en gaat t/m maat xxl

Donderdag: outfit van de dag

Vrijdag: Outfit van de dag

Geshopt voor: Gerry

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper