De zwarte basic broek

Ben jij al klaar voor de herfst? Hij is nu echt onderweg, dus het is tijd voor de herfstbasis: De zwarte basic broek.

Zoals je in de zomer een witte broek hebt die mooi matcht bij de heldere tinten van het seizoen heb je in het najaar een zwarte broek voor bij de donkerdere tinten van het najaar. Dat maakt een zwarte basic broek dus een onmisbaar item in je kast! Zowel zakelijk als privé is de zwarte basic een broek die je snel uit je kast haalt. Van een jeans jack tot een basic blouse, vrijwel alles staat op een zwarte broek. En door de kleur creëer je er ook nog een slanker silhouet mee.

Daardoor lijkt het misschien alsof je een willekeurige zwarte broek kan pakken en klaar, maar door de diversiteit van de zwarte basic is juist het model zo belangrijk. Juist daar kan je je outfit namelijk mee af maken. 

Kijk mijn fasionvideo en lees snel verder over mijn drie favoriete modellen van deze basic!

Drie zwarte basics

Voor mij als styliste is het altijd de uitdaging om de beste zwarte basic broek te shoppen voor elk figuur, look en moment. Deze broek moet goed passen, comfortabel zijn en je outfit complementeren. De beste look en feel dus. En daarvoor heb ik drie favoriete modellen die ik met je wil delen: Een flared broek, een skinny en een basic zwarte chino. 

Een flared broek?

Jazeker, de sixties zijn back baby! 🌸 Deze leuke retro look combineert super gaaf met de oversized wollen vesten waar ik zo fan van ben en accentueren mijn lange benen. Je normale flared broek is dan ook vooral voor mensen met langere benen. Heb je zelf korte benen? Neem dan wat ze noemen een kick flare, dit is een kortere flared broek zodat je hem niet hoeft in te korten. Heb je een maatje meer? Neem dan een broek met een hogere flare, zo behoud je de lijnen in je silhouet. 

Nog een voordeel aan een flared broek is hoe goed deze werkt met de grove sneakers die helemaal in zijn op dit moment. Hoewel ik ze gaaf vind zijn ze toch net te groot naar mijn smaak, maar door de flare onderaan de broek zijn ze meer in verhouding en kan ik ze toch aan!

De Chino

De chino, iedereen kent hem ondertussen wel. Het is een casual broek die zijn oorsprong vindt in de herenpantalon. Schuine zakken, lage taille, een toelopende snit. Maar wat betekent dat? 
Dat betekent dat deze broek heerlijk styl- en herstylbaar is. Hij werkt door zijn pantalon-achtige look heel goed zakelijk, maar het is ook een lekkere casual broek. Afhankelijk van hoe je hem stylt kan hij stijlvol zijn of stoer en tomboyachtig. Ook voor dames met een maatje meer werkt de Chino goed. Door de aflopende lijn creëer je namelijk een sterk silhouet. 

De Skinny

Voel je je sexy? Dan neem je een skinny om je lichaam te accentueren. Flaunt it if you’ve got it. Ben je juist onzeker over dat kilootje extra? Dan neem je een skinny met een hoge taille, dan dubbelt je broek als corrigerende kleding en vermijd je de muffintop. Wil je stoer gekleed? Ga voor de drainpipe skinny met een rechte pijp gecombineerd met een enkellaarsje. 

Stoer, comfortabel, sexy. De skinny is op zo veel manier te dragen en stijlen. En als je er een met stretch neemt is hij ook nog eens super comfortabel. Wat mij betreft is dit dé ultieme broek.

Let’s go shopping and styling

Flared pants

Chino

Skinny

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina. 

Maandag: Outfit van de dag

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

De fashionvraag van Pieternel en Ingrid: Wat moet ik toch dragen op de maxijurk? Mijn winterjas is veel te kort of te lang en eigenlijk veel te casual voor bij deze jurk. Een hele lange jas (zodat je jurk er niet onderuit komt) wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Dus...

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

De feestdagen komen er weer aan. Zin in! Maar wat wordt jouw outfit? En wat ga ik dragen? Ga ik mijn little black dress restylen of ga ik voor een nieuwe look? Accessoires zijn in de eerste optie altijd een goed idee, nog een uitgesproken panty erbij en voila een...

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Deze week de fashionvraag van Joke: "Dag Marjon ik had een fashionvraag over een lentetype. Ik kan deze herfst/winter maar moeilijk wat vinden." Ben jij ook een lente- of zomertype? Dan zie jij dit winterseizoen ook zoveel donkere kleuren, veel zwart of items met...

Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Als personal shopper wil ik jullie op de hoogte houden van alle trends en geef ik graag stylingadvies. Maar jullie fashionvragen beantwoorden vind ik ook erg leuk. Dus vanaf nu kun jij je fashion of styling vraag weer insturen. Mail jouw vraag naar:...

De herfst musthaves | Wie heeft er gewonnen?

De herfst musthaves | Wie heeft er gewonnen?

Dé herfst musthaves van najaar 2019. Waar ga jij dit najaar voor? En wat zijn de herfst musthaves van dit seizoen? Geruite items zijn de afgelopen al veelvuldig voorbij gekomen. Super hip momenteel en dus écht een van die musthavens. Kies voor een warm beige, een...

De coltrui | Laatste week Birthday Giveaway

De coltrui | Laatste week Birthday Giveaway

Vorige week stylede ik er al een met mijn geruite pak want hij is weer helemaal terug van weggeweest: Het colletje. Met de herfst is het een heerlijk item in de kledingkast. Een must have voor koukleumen en een mooie basis al je even niet weet wat je moet kiezen voor...

Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Stijlicoon Karl Lagerfeld vulde zijn allerlaatste collectie, najaar 2019, voor Chanel er mee: De ruit. En dat is helemaal terecht. Soms klassiek, soms spannend, de ruit is een van de meest iconische patronen die ik ken. Nu het tijd is voor de najaarscollecties besloot...

De jumpsuit als basic | Birthday Give Away

De jumpsuit als basic | Birthday Give Away

Stylingtips voor jouw jumpsuit   Nog zo'n heerlijke herfstbasis: De jumpsuit is het kledingstuk dat voor elke gelegenheid inzetbaar is. Of je je jumpsuit nu zakelijk met een colbertje draagt of naar een feest met een pump, deze topper is een echte kameleon op...

Hoe style ik mijn geruite broek

Hoe style ik mijn geruite broek

Hoe styl ik mijn geruite broek.  Deze week heb ik nóg meer najaarstrends voor je! Dus lees deze blog, duik je kast in en restyle jouw favoriete outfit naar een look van dit najaar. Mijn sockboot gaat dit seizoen onder mijn nieuwe ruiten flared broek gecombineerd met...

Trends najaar 2019 | Hoe styl je de Midi rok

Trends najaar 2019 | Hoe styl je de Midi rok

Trends najaar 2019 | styling van de Midi rok Nog zo'n leuke trend van dit moment: De midi rok. In plissé, tule, zijde met polka dots of een effen katoenen? Wat style je erop en wat draag je eronder? Ik laat het je zien in bovenstaande fashionvideo en in deze blog....

Trend Herfst Winter 2019 | Restyling gouden vest

Trend Herfst Winter 2019 | Restyling gouden vest

Trend van Herfst Winter 2019 Het is zover, na al die heerlijke warme maanden rondgelopen te hebben in een luchtig jurkje met slippers nemen we afscheid van de zomer. En dat is altijd even schakelen. De panty komt weer uit de kast en de cowboyboot gaat weer aan. Dus...

Nazomeren en sneak preview najaars collectie

Nazomeren en sneak preview najaars collectie

Wat een heerlijke vakantie, zon, zee en leuk gezelschap, wat wi je nog meer.  In de vorige video liet ik zien wat de inhoud van mijn koffer was. Effecient inpakken om zoveel mogelijk mee te kunnnen nemen en daardoor zoveel mogelijk setjes je kunnen creëren. I love...

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? | Mijn inpak tips

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? | Mijn inpak tips

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? Iedere zomer is hij er weer: Mijn vakantiekoffer challenge. En nu is het bijna weer zover, de koffer mag ingepakt. Ik vind dit zelf altijd weer een feestje natuurlijk, maar er komt ook keuzestress bij toch? Nee hoor, ik neem gewoon alles...

De schaar in mijn t-shirt

De schaar in mijn t-shirt

Je t-shirt restylen, hoe doe je dat? Nou, met een schaar dus! Dit t-shirt dat ik in Parijs kocht had zo'n leuke opdruk dat ik hem niet kon laten liggen maar helaas was het model was behoorlijk saai. Dus heb ik deze week de schaar in mijn t-shirt gezet. In de...

Hoe houd ik mijn jeans mooi? | Spray Tan try-out

Hoe houd ik mijn jeans mooi? | Spray Tan try-out

Hoe houd ik mijn jeans mooi? Zoals ook bij veel van jullie zijn veel van mijn favoriete items denim, maar dat is niet altijd zo geweest. Het grootste gedeelte van mijn leven was ik geen fan. Al die spijkerbroeken waren zo log en vormloos. Maar toen kwam de skinny...

Kies jij ook voor geel?

Kies jij ook voor geel?

Kies jij ook voor geel? Heerlijk, de zon schijnt, de lucht is helder blauw en stapelwolken drijven lui voorbij. Met mijn lief ben ik over de dijk gefietst om aan het water lekker iets te gaan drinken. Op het terrasje, genietend van een ijskoud colaatje (light...

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper