De zwarte basic broek

Ben jij al klaar voor de herfst? Hij is nu echt onderweg, dus het is tijd voor de herfstbasis: De zwarte basic broek.

Zoals je in de zomer een witte broek hebt die mooi matcht bij de heldere tinten van het seizoen heb je in het najaar een zwarte broek voor bij de donkerdere tinten van het najaar. Dat maakt een zwarte basic broek dus een onmisbaar item in je kast! Zowel zakelijk als privé is de zwarte basic een broek die je snel uit je kast haalt. Van een jeans jack tot een basic blouse, vrijwel alles staat op een zwarte broek. En door de kleur creëer je er ook nog een slanker silhouet mee.

Daardoor lijkt het misschien alsof je een willekeurige zwarte broek kan pakken en klaar, maar door de diversiteit van de zwarte basic is juist het model zo belangrijk. Juist daar kan je je outfit namelijk mee af maken. 

Kijk mijn fasionvideo en lees snel verder over mijn drie favoriete modellen van deze basic!

Drie zwarte basics

Voor mij als styliste is het altijd de uitdaging om de beste zwarte basic broek te shoppen voor elk figuur, look en moment. Deze broek moet goed passen, comfortabel zijn en je outfit complementeren. De beste look en feel dus. En daarvoor heb ik drie favoriete modellen die ik met je wil delen: Een flared broek, een skinny en een basic zwarte chino. 

Een flared broek?

Jazeker, de sixties zijn back baby! 🌸 Deze leuke retro look combineert super gaaf met de oversized wollen vesten waar ik zo fan van ben en accentueren mijn lange benen. Je normale flared broek is dan ook vooral voor mensen met langere benen. Heb je zelf korte benen? Neem dan wat ze noemen een kick flare, dit is een kortere flared broek zodat je hem niet hoeft in te korten. Heb je een maatje meer? Neem dan een broek met een hogere flare, zo behoud je de lijnen in je silhouet. 

Nog een voordeel aan een flared broek is hoe goed deze werkt met de grove sneakers die helemaal in zijn op dit moment. Hoewel ik ze gaaf vind zijn ze toch net te groot naar mijn smaak, maar door de flare onderaan de broek zijn ze meer in verhouding en kan ik ze toch aan!

De Chino

De chino, iedereen kent hem ondertussen wel. Het is een casual broek die zijn oorsprong vindt in de herenpantalon. Schuine zakken, lage taille, een toelopende snit. Maar wat betekent dat? 
Dat betekent dat deze broek heerlijk styl- en herstylbaar is. Hij werkt door zijn pantalon-achtige look heel goed zakelijk, maar het is ook een lekkere casual broek. Afhankelijk van hoe je hem stylt kan hij stijlvol zijn of stoer en tomboyachtig. Ook voor dames met een maatje meer werkt de Chino goed. Door de aflopende lijn creëer je namelijk een sterk silhouet. 

De Skinny

Voel je je sexy? Dan neem je een skinny om je lichaam te accentueren. Flaunt it if you’ve got it. Ben je juist onzeker over dat kilootje extra? Dan neem je een skinny met een hoge taille, dan dubbelt je broek als corrigerende kleding en vermijd je de muffintop. Wil je stoer gekleed? Ga voor de drainpipe skinny met een rechte pijp gecombineerd met een enkellaarsje. 

Stoer, comfortabel, sexy. De skinny is op zo veel manier te dragen en stijlen. En als je er een met stretch neemt is hij ook nog eens super comfortabel. Wat mij betreft is dit dé ultieme broek.

Let’s go shopping and styling

Flared pants

Chino

Skinny

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina. 

Maandag: Outfit van de dag

Zwarte baggy broek | Basics

Zwarte baggy broek | Basics

Zo style ik mijn baggy broek De afgelopen weken heb ik al twee van mijn favoriete basics met jullie gedeeld. Namelijk de zwarte stretch pantalon en de top met kant.Maar wat zijn voor mij eigenlijk basics? Mijn basics bestaan uit items die ik het meest aan trek. Items...

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Ook deze week ga ik nog even door met mijn favo basics. Welke basics mogen er echt niet ontbreken in mijn garderobe?  Vorige week was het de zwarte basic pantalon. Maar naast de basic pantalon is de basic top met kant niet weg te denken uit mijn kledingkast. Ik heb ze...

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

 20 jaar Your Personal Shopper  Happy new year! We zijn weer terug, het eerste blog van 2020. We gaan het nieuwe jaar beginnen met de perfect basics, namelijk de zwarte basic pantalon. Maar eerst ga ik jullie allemaal een geweldig 2020 wensen. 2020 het jaar waarin ik...

Wat wordt mijn kerstoutfit?

Wat wordt mijn kerstoutfit?

Hoe stijl ik mijn kerstoutfit? It's the most wonderful time of the year It's the most wonderful time of the year, maar hoe leuk kerst ook is, het brengt ook heel wat stress met zich mee. Het hele feest moet georganiseerd worden, er wordt gekookt, en dan natuurlijk je...

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl jij je kerst outfit? Hoe stijl je je zwarte jurkje voor de feestdagen? Of je outfit met een pantalon? De glitters schitteren ons al tegemoet! Toch nog even een glitterbroche scoren of die grote parel ketting. Ook transparante stoffen zoals tule of voile...

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

De fashionvraag van Pieternel en Ingrid: Wat moet ik toch dragen op de maxijurk? Mijn winterjas is veel te kort of te lang en eigenlijk veel te casual voor bij deze jurk. Een hele lange jas (zodat je jurk er niet onderuit komt) wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Dus...

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

De feestdagen komen er weer aan. Zin in! Maar wat wordt jouw outfit? En wat ga ik dragen? Ga ik mijn little black dress restylen of ga ik voor een nieuwe look? Accessoires zijn in de eerste optie altijd een goed idee, nog een uitgesproken panty erbij en voila een...

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Deze week de fashionvraag van Joke: "Dag Marjon ik had een fashionvraag over een lentetype. Ik kan deze herfst/winter maar moeilijk wat vinden." Ben jij ook een lente- of zomertype? Dan zie jij dit winterseizoen ook zoveel donkere kleuren, veel zwart of items met...

Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Als personal shopper wil ik jullie op de hoogte houden van alle trends en geef ik graag stylingadvies. Maar jullie fashionvragen beantwoorden vind ik ook erg leuk. Dus vanaf nu kun jij je fashion of styling vraag weer insturen. Mail jouw vraag naar:...

De herfst musthaves | Wie heeft er gewonnen?

De herfst musthaves | Wie heeft er gewonnen?

Dé herfst musthaves van najaar 2019. Waar ga jij dit najaar voor? En wat zijn de herfst musthaves van dit seizoen? Geruite items zijn de afgelopen al veelvuldig voorbij gekomen. Super hip momenteel en dus écht een van die musthavens. Kies voor een warm beige, een...

De coltrui | Laatste week Birthday Giveaway

De coltrui | Laatste week Birthday Giveaway

Vorige week stylede ik er al een met mijn geruite pak want hij is weer helemaal terug van weggeweest: Het colletje. Met de herfst is het een heerlijk item in de kledingkast. Een must have voor koukleumen en een mooie basis al je even niet weet wat je moet kiezen voor...

Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Stijlicoon Karl Lagerfeld vulde zijn allerlaatste collectie, najaar 2019, voor Chanel er mee: De ruit. En dat is helemaal terecht. Soms klassiek, soms spannend, de ruit is een van de meest iconische patronen die ik ken. Nu het tijd is voor de najaarscollecties besloot...

De jumpsuit als basic | Birthday Give Away

De jumpsuit als basic | Birthday Give Away

Stylingtips voor jouw jumpsuit   Nog zo'n heerlijke herfstbasis: De jumpsuit is het kledingstuk dat voor elke gelegenheid inzetbaar is. Of je je jumpsuit nu zakelijk met een colbertje draagt of naar een feest met een pump, deze topper is een echte kameleon op...

Hoe style ik mijn geruite broek

Hoe style ik mijn geruite broek

Hoe styl ik mijn geruite broek.  Deze week heb ik nóg meer najaarstrends voor je! Dus lees deze blog, duik je kast in en restyle jouw favoriete outfit naar een look van dit najaar. Mijn sockboot gaat dit seizoen onder mijn nieuwe ruiten flared broek gecombineerd met...

Trends najaar 2019 | Hoe styl je de Midi rok

Trends najaar 2019 | Hoe styl je de Midi rok

Trends najaar 2019 | styling van de Midi rok Nog zo'n leuke trend van dit moment: De midi rok. In plissé, tule, zijde met polka dots of een effen katoenen? Wat style je erop en wat draag je eronder? Ik laat het je zien in bovenstaande fashionvideo en in deze blog....

Trend Herfst Winter 2019 | Restyling gouden vest

Trend Herfst Winter 2019 | Restyling gouden vest

Trend van Herfst Winter 2019 Het is zover, na al die heerlijke warme maanden rondgelopen te hebben in een luchtig jurkje met slippers nemen we afscheid van de zomer. En dat is altijd even schakelen. De panty komt weer uit de kast en de cowboyboot gaat weer aan. Dus...

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper