Check eerst mijn fashion video op mijn Youtube kanaal en laat je inspireren. Shop daarna jouw favoriete outfit.

Deze week spelen overhemd blouses de hoofdrol. Hoe draag jij ze en wat zijn jouw favorieten? Ga je voor de overhemd blouse met een print of kies jij voor een effen blouse? 

Heb jij een item in je kast waar je maar geen goede outfit van kunt stylen? Heb jij een miskoop in je kast die je toch wel graag zou willen dragen? Stuur deze fashionvraag naar info@yourpersonalshopper.nl en maak kans op deze gratis restyling. Stuur ook foto’s mee van de items waar het over gaat en vermeld je telefoon nr. Wie weet nodig ik jou uit voor deze gave prijs t.w.v. € 199,-

Nog een week en dan maak ik bekent wie er gewonnen heeft! Dus stuur nu nog jouw fashionvraag nog in en maak kans op een stylingsessie t.w.v. €199,-

Een van de meest gespotte items in de kledingkast van mijn klanten is toch wel de overhemd blouse. De basis overhemdblouse in standaard wit, licht blauw en soms met een detail. Dit fashionseizoen zien we dit item in allerlei verschillende klassieke prints, zoals de slangenprint overhemd blouse die jullie vorige blogs al zagen. Deze week heb ik de must have van het seizoen geshopt: de klassieke print. 

Klik op het item om te zien waar ik heb geshopt!

We beginnnem met een heel romantische overhemd blouse. Met hartjes en zwart met rood, lekker opvallend, een niet te missen design. Deze blouse zegt: You Go Girl!

Zakelijk of casual, deze blouse heeft het allemaal. Bekijk de fashionvideo voor inspiratie met deze blouse. 

De pied de poule blouse gestyled in een zakelijke set. Deze combinatie is geraffineerd doordat er twee verschillende designs zijn gebruikt: een streepje in de broek gecombineerd met het pied de poule design van de blouse. 

Ben jij al om? De slangen print is niet weg te denken dit seizoen. Nu in een heerlijke viscose overhemd blouse in een prachtige groene tint.

 

TIP: Draag deze blouse met de french tuck. Dat is de blouse aan de voorkant in de broek gestyled en aan de achterkant over de billen laten vallen. 

 

Dit is toch ook echt een klassieker. Deze print komt elke paar jaar weer terug in het modebeeld. Een musthave in je garderobe dit seizoen.

Of kies jij voor de overhemd blouse met de pyjama look? Je moet het durven, en met de juiste items gecombineerd krijg je een trendy outfit. 

De witte overhemd blouse is een echte klassieker te noemen. Wie heeft deze nou niet in de kast hangen? Altijd keurig gekleed in deze blouse. Als styliste wil ik daar altijd iets aan toevoegen. Nu ga ik dat doen met een broche. Door de blouse hoog te sluiten en daar dan de broche te bevestigen geef je een extra detail aan je outfit en net nog even meer kleur. de mouwen rol ik dan op voor de sportieve look. 

Als er een broekje in mijn kast terecht gaat komen dan is het wel dit Travel broekje. Het zit bij bijna iedereen als gegoten en dat komt door deze heerlijke stretch stof, en door de print is hij op heel veel manieren te stylen. Van zwart basis blouse tot een Jeans blouse en van alle felle kleuren tops uit jouw garderobe tot beige of roomwitte kleuren, het staat overal bij. Een super multi inzetbaar item dus.  

Wat een kleuren voor dit voorjaar. Ik heb er zin in! De losvallende blouses zijn ook ideaal om net het buikje weg te laten vallen. 

Heerlijke voorjaarsjassen. Voor de dames met een maatje meer is dit een top jas. Deze overslag jas past eigenlijk altijd wel. 

Tip: Draag je deze jas los met het aankomnde mooie weer, knoop dan de ceintuur aan de achterkant even vast, zo krijg je een mooie taillering in je outfit en lijk je slanker. 

Match de rode overslagjas met de jurk met de mondjes en match de groene overslagjas met de zwart witte jurk. Allemaal even heerlijk zacht en comfortabel te dragen. Wat wil je nog meer?

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien! 

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper