De perfecte zwarte top

Welke outfits draag jij het meest? Als je kritisch in je kast kijkt, wat zijn dan de kledingstukken die je het meest draagt? De zwarte top was wel een dingetje van Elles.
Vorige week vrijdag was zij bij mij in de studio voor de restylingsessie die zij gewonnen had bij Your Personal shopper TV, en zij bracht een tas mee vol met kleding die zij nooit droeg. Heb jij dat ook? Kleding die maar in je kast blijft hangen, en waarvan je denkt wat moet ik ermee? Heel vaak word ik gebeld met de vraag “zou je met mij mijn kleding kast door willen nemen? Weg doen wat echt niet meer kan, en nieuwe setjes maken met de items die nog goed zijn, want ik krijg dat niet voor elkaar.” Een volledige restyling van de garderobe dus. Nog even een lijstje maken van de kleine aanvullingen die je nog zou kunnen doen, en je hebt weer een geweldige garderobe. Eigenlijk is het shoppen in je eigen kledingkast. Een goede investering dus! Zo ging het ook tijdens de sessie met Elles. Zij had een tas vol met super toffe items en met een middagje stylen kwamen daar ontzettend gave nieuwe outfits uit.

Bekijk de video en laat je verrassen.
Ben jij ook toe aan een restyling van je garderobe? Bel me en we maken een afspraak.

Heb jij vragen over deze blog, wil je advies over wat jouw beste aankoop zou zijn? Mail dan naar:
info@yourpersonalshopper.nl

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR DE PERFECTE ZWARTE TOP

 

Wat een kleuren dit fashionseizoen!
Het kan niet op dit seizoen, wat een vrolijke kleurige outfits kun je creëren. Ben jij een kleurig type? Dan kun je helemaal los gaan. Ook wat betreft de prints is het een walhalla dit voorjaars- en zomerseizoen. Mix and match alles maar door elkaar, het mag namelijk.
En ik laat je in de voorbeelden zien hoe!

Elles had ook heel veel uitgesproken kleurige items meegenomen, die altijd maar in haar kast bleven hangen omdat ze het maar niet bij elkaar gestyled kreeg. Neem een printbroek waar jouw basis kleur al inzit en je kunt nooit mis gaan.

Of ga voor dubbele prints. Ja, echt! Strepen en grafische prints mogen bij elkaar gecombineerd worden.

Heb jij deze blazer ook in de Live op Facebook gespot afgelopen vrijdag?

Als je dan toch een supermodel in de studio hebt, dan maar even verder met stylen en shoppen. En hoe leuk is deze jurk bij Elles?

Ik zoek vaker een model voor zo’n styling sessie dus blijf me volgen en wie weet mag jij de volgende keer model zijn. En geef ik je al jouw stylingtips.

Ook deze uitgesproken combat jurk met borduursels op de achterkant staat Elles erg leuk. Zij draagt deze jurk met een suède pump, maar sommige dames staat zo’n jurk ook super leuk met een sneaker erbij! Zou dat jouw perfecte outfit kunnen zijn?

Ja, echt. Panterprint en bloemen matchen heel goed! Volg me op social media en dan zie je alle voorbeelden.

Doordeweeks ga ik regelmatig op Facebook live om jullie helemaal op de hoogte te houden van alle trends op fashion gebied. Volg me ook op instragram, daar laat ik in mijn stories ook zien wat ik allemaal heb geshopt.

Jij kunt met me mee shoppen door naar mijn blog te gaan. Daar staat alles in wat ik leuk vind op fashiongebied voor dit voorjaars- en zomerseizoen.

DE ZWARTE TOPS VOOR ELLES
Zoals beloofd heb ik voor Elles en natuurlijk voor jullie allemaal de perfecte zwarte tops geshopt.

Mochten er artikelen uitverkocht zijn? Mag je me altijd een mailtje sturen en ik help je verder.

Streepjes zijn altijd een goed idee. Je geeft zo een klassieke touch aan je outfit. Of je combineert je streepje met een grafische print zoals in bovenstaande collage.
Ook leuk om de trui met een kraagje te combineren.
Check mijn webshop voor de toffe kraagjes met parels en steentjes.

Ga naar de webshop

Shop ook zo’n jasje zoals Elles. Deze set van Elles is een goed voorbeeld van hoe je zo’n jasje leuk af kunt stylen.

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper