Stylingtips voor jouw jumpsuit

 

Nog zo’n heerlijke herfstbasis: De jumpsuit is het kledingstuk dat voor elke gelegenheid inzetbaar is. Of je je jumpsuit nu zakelijk met een colbertje draagt of naar een feest met een pump, deze topper is een echte kameleon op fashiongebied die in iedere outfit blendt. 

En dat is te zien want de jumpsuit is niet meer weg te denken. Van de jumpsuits van H&M en Zara tot koningin Maxima in een haute couture jumpsuit van Roland Mouret, iedereen daagt ze.

Mijn eigen favoriet is een baggy jumpsuit van travelstof omdat die elegant is vanwege de travelstof, mega lekker zit door de stretch in die Travel, maar toch stoer baggy is. De perfecte combinatie van elegant en stoer waar ik zelf zo van hou. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om je jumpsuit te dragen, dus kijk mijn fashionvideo en lees snel verder over de jumpsuit!

De juiste jumpsuit

Dat ik dol ben op jumpsuits is hopelijk wel duidelijk, maar hoe kies je de juiste jumpsuit voor het juiste moment? Ik geef je drie voorbeelden van jumpsuits voor verschillende momenten.

Casual

Zoals ik al zei is mijn eigen favoriet een baggy jumpsuit van travelstof. Zonder mouwen, dus toch nog elegant. Maar wat helemaal fijn is is hoe ik deze steeds opnieuw kan stylen. Mijn jumpsuit is met een grof vest er over een heerlijk huispak, maar datzelfde jumpsuit is met gympen en een hip Adidas jasje vlot en stoer. Ook met een laarsje staat een jumpsuit super leuk. Zorg er wel voor dat je geen hoge boots neemt, daar wordt je look namelijk een beetje saai van.
Een leuke optie is om een jumpsuit met een culotte pijp te combineren met een kuitlaarsje.

Zakelijk

Ook voor een zakelijke look is die baggy travelstof jumpsuit een topper. Als je toch graag iets strakker gekleed gaat kies je voor een slimfit jumpsuit van diezelfde travelstof. Ik combineer hem graag met een strak colbertje en een pump of een kort laarsje. Zo heb ik een zakelijke, strakke uitstraling, maar ben ik toch stijlvol en eigenzinnig gekleed. 

Feest

Zoals ik eerder al noemde liet Maxima perfect zien hoe stijlvol en feestelijk een jumpsuit kan zijn. Kies voor een strapless jumpsuit zonder mouwen voor een krachtige look. Dan de pijpen: Kies je voor getailleerde pijpen dan kies je voor stijlvol en strak. Met wijde pijpen onder een strakke top krijg je juist een elegante en vrouwelijke look. Het perfecte alternatief voor dames die liever geen jurk willen dragen. Stijl je look met een haksandaaltje of, nu het weer koud wordt, een mooie pump. Gouden oorbellen of ketting er bij en je bent klaar voor je party!

De jumpsuit is ontzettend goed te stylen en restylen. Het enige nadeel aan zo’n top item is wanneer je naar het toilet moet 😉

 

Let’s go shopping and styling

Zakelijk goed gekleed. De eerste indruk maak je maar een keer. 

Birthday giveaway 

Deze maand ben ik jarig, dus tijd voor een actie! Heb jij altijd al eens een stylingworkshop willen doen? Heb jij 4 vriendinnen die je daarvoor zou willen uitnodigen? Ben jij VIP volger? Dan is het nu het moment om deze kans te grijpen. Want jij kunt kans maken op de super mogelijkheid. Ben je nog geen VIP VOLGER? Schrijf je nu dan meteen in.  Wat moet je hiervoor verder doen? Tag je vriendinnen op Instagram! Of deel mijn facebook bericht. En maak kans op de gratis workshop. Tijdens de workshop krijg je persoonlijk styling advies. Mag je me al jouw fashionvragen stellen en ga je naar huis met een alle tips om jouw garderobe een boost te geven.

Meld je hier aan als VIP VOLGER

Tag je vriendinnen op Instagram

Of deel mijn facebook bericht

Tot ziens in mijn studio:)

Ben jij al VIP VOLGER dan doe je automatisch al mee.  Tag wel je vriendinnen op instagram of deel mijn facebook bericht. 

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina. 

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

De fashionvraag van Pieternel en Ingrid: Wat moet ik toch dragen op de maxijurk? Mijn winterjas is veel te kort of te lang en eigenlijk veel te casual voor bij deze jurk. Een hele lange jas (zodat je jurk er niet onderuit komt) wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Dus...

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

De feestdagen komen er weer aan. Zin in! Maar wat wordt jouw outfit? En wat ga ik dragen? Ga ik mijn little black dress restylen of ga ik voor een nieuwe look? Accessoires zijn in de eerste optie altijd een goed idee, nog een uitgesproken panty erbij en voila een...

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Deze week de fashionvraag van Joke: "Dag Marjon ik had een fashionvraag over een lentetype. Ik kan deze herfst/winter maar moeilijk wat vinden." Ben jij ook een lente- of zomertype? Dan zie jij dit winterseizoen ook zoveel donkere kleuren, veel zwart of items met...

Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Als personal shopper wil ik jullie op de hoogte houden van alle trends en geef ik graag stylingadvies. Maar jullie fashionvragen beantwoorden vind ik ook erg leuk. Dus vanaf nu kun jij je fashion of styling vraag weer insturen. Mail jouw vraag naar:...

De herfst musthaves | Wie heeft er gewonnen?

De herfst musthaves | Wie heeft er gewonnen?

Dé herfst musthaves van najaar 2019. Waar ga jij dit najaar voor? En wat zijn de herfst musthaves van dit seizoen? Geruite items zijn de afgelopen al veelvuldig voorbij gekomen. Super hip momenteel en dus écht een van die musthavens. Kies voor een warm beige, een...

De coltrui | Laatste week Birthday Giveaway

De coltrui | Laatste week Birthday Giveaway

Vorige week stylede ik er al een met mijn geruite pak want hij is weer helemaal terug van weggeweest: Het colletje. Met de herfst is het een heerlijk item in de kledingkast. Een must have voor koukleumen en een mooie basis al je even niet weet wat je moet kiezen voor...

Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Stijlicoon Karl Lagerfeld vulde zijn allerlaatste collectie, najaar 2019, voor Chanel er mee: De ruit. En dat is helemaal terecht. Soms klassiek, soms spannend, de ruit is een van de meest iconische patronen die ik ken. Nu het tijd is voor de najaarscollecties besloot...

De zwarte basic broek

De zwarte basic broek

De zwarte basic broek Ben jij al klaar voor de herfst? Hij is nu echt onderweg, dus het is tijd voor de herfstbasis: De zwarte basic broek. Zoals je in de zomer een witte broek hebt die mooi matcht bij de heldere tinten van het seizoen heb je in het najaar een zwarte...

Hoe style ik mijn geruite broek

Hoe style ik mijn geruite broek

Hoe styl ik mijn geruite broek.  Deze week heb ik nóg meer najaarstrends voor je! Dus lees deze blog, duik je kast in en restyle jouw favoriete outfit naar een look van dit najaar. Mijn sockboot gaat dit seizoen onder mijn nieuwe ruiten flared broek gecombineerd met...

Trends najaar 2019 | Hoe styl je de Midi rok

Trends najaar 2019 | Hoe styl je de Midi rok

Trends najaar 2019 | styling van de Midi rok Nog zo'n leuke trend van dit moment: De midi rok. In plissé, tule, zijde met polka dots of een effen katoenen? Wat style je erop en wat draag je eronder? Ik laat het je zien in bovenstaande fashionvideo en in deze blog....

Trend Herfst Winter 2019 | Restyling gouden vest

Trend Herfst Winter 2019 | Restyling gouden vest

Trend van Herfst Winter 2019 Het is zover, na al die heerlijke warme maanden rondgelopen te hebben in een luchtig jurkje met slippers nemen we afscheid van de zomer. En dat is altijd even schakelen. De panty komt weer uit de kast en de cowboyboot gaat weer aan. Dus...

Nazomeren en sneak preview najaars collectie

Nazomeren en sneak preview najaars collectie

Wat een heerlijke vakantie, zon, zee en leuk gezelschap, wat wi je nog meer.  In de vorige video liet ik zien wat de inhoud van mijn koffer was. Effecient inpakken om zoveel mogelijk mee te kunnnen nemen en daardoor zoveel mogelijk setjes je kunnen creëren. I love...

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? | Mijn inpak tips

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? | Mijn inpak tips

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? Iedere zomer is hij er weer: Mijn vakantiekoffer challenge. En nu is het bijna weer zover, de koffer mag ingepakt. Ik vind dit zelf altijd weer een feestje natuurlijk, maar er komt ook keuzestress bij toch? Nee hoor, ik neem gewoon alles...

De schaar in mijn t-shirt

De schaar in mijn t-shirt

Je t-shirt restylen, hoe doe je dat? Nou, met een schaar dus! Dit t-shirt dat ik in Parijs kocht had zo'n leuke opdruk dat ik hem niet kon laten liggen maar helaas was het model was behoorlijk saai. Dus heb ik deze week de schaar in mijn t-shirt gezet. In de...

Hoe houd ik mijn jeans mooi? | Spray Tan try-out

Hoe houd ik mijn jeans mooi? | Spray Tan try-out

Hoe houd ik mijn jeans mooi? Zoals ook bij veel van jullie zijn veel van mijn favoriete items denim, maar dat is niet altijd zo geweest. Het grootste gedeelte van mijn leven was ik geen fan. Al die spijkerbroeken waren zo log en vormloos. Maar toen kwam de skinny...

Kies jij ook voor geel?

Kies jij ook voor geel?

Kies jij ook voor geel? Heerlijk, de zon schijnt, de lucht is helder blauw en stapelwolken drijven lui voorbij. Met mijn lief ben ik over de dijk gefietst om aan het water lekker iets te gaan drinken. Op het terrasje, genietend van een ijskoud colaatje (light...

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper