Stylingtips voor jouw jumpsuit

 

Nog zo’n heerlijke herfstbasis: De jumpsuit is het kledingstuk dat voor elke gelegenheid inzetbaar is. Of je je jumpsuit nu zakelijk met een colbertje draagt of naar een feest met een pump, deze topper is een echte kameleon op fashiongebied die in iedere outfit blendt. 

En dat is te zien want de jumpsuit is niet meer weg te denken. Van de jumpsuits van H&M en Zara tot koningin Maxima in een haute couture jumpsuit van Roland Mouret, iedereen daagt ze.

Mijn eigen favoriet is een baggy jumpsuit van travelstof omdat die elegant is vanwege de travelstof, mega lekker zit door de stretch in die Travel, maar toch stoer baggy is. De perfecte combinatie van elegant en stoer waar ik zelf zo van hou. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om je jumpsuit te dragen, dus kijk mijn fashionvideo en lees snel verder over de jumpsuit!

De juiste jumpsuit

Dat ik dol ben op jumpsuits is hopelijk wel duidelijk, maar hoe kies je de juiste jumpsuit voor het juiste moment? Ik geef je drie voorbeelden van jumpsuits voor verschillende momenten.

Casual

Zoals ik al zei is mijn eigen favoriet een baggy jumpsuit van travelstof. Zonder mouwen, dus toch nog elegant. Maar wat helemaal fijn is is hoe ik deze steeds opnieuw kan stylen. Mijn jumpsuit is met een grof vest er over een heerlijk huispak, maar datzelfde jumpsuit is met gympen en een hip Adidas jasje vlot en stoer. Ook met een laarsje staat een jumpsuit super leuk. Zorg er wel voor dat je geen hoge boots neemt, daar wordt je look namelijk een beetje saai van.
Een leuke optie is om een jumpsuit met een culotte pijp te combineren met een kuitlaarsje.

Zakelijk

Ook voor een zakelijke look is die baggy travelstof jumpsuit een topper. Als je toch graag iets strakker gekleed gaat kies je voor een slimfit jumpsuit van diezelfde travelstof. Ik combineer hem graag met een strak colbertje en een pump of een kort laarsje. Zo heb ik een zakelijke, strakke uitstraling, maar ben ik toch stijlvol en eigenzinnig gekleed. 

Feest

Zoals ik eerder al noemde liet Maxima perfect zien hoe stijlvol en feestelijk een jumpsuit kan zijn. Kies voor een strapless jumpsuit zonder mouwen voor een krachtige look. Dan de pijpen: Kies je voor getailleerde pijpen dan kies je voor stijlvol en strak. Met wijde pijpen onder een strakke top krijg je juist een elegante en vrouwelijke look. Het perfecte alternatief voor dames die liever geen jurk willen dragen. Stijl je look met een haksandaaltje of, nu het weer koud wordt, een mooie pump. Gouden oorbellen of ketting er bij en je bent klaar voor je party!

De jumpsuit is ontzettend goed te stylen en restylen. Het enige nadeel aan zo’n top item is wanneer je naar het toilet moet 😉

 

Let’s go shopping and styling

Zakelijk goed gekleed. De eerste indruk maak je maar een keer. 

Birthday giveaway 

Deze maand ben ik jarig, dus tijd voor een actie! Heb jij altijd al eens een stylingworkshop willen doen? Heb jij 4 vriendinnen die je daarvoor zou willen uitnodigen? Ben jij VIP volger? Dan is het nu het moment om deze kans te grijpen. Want jij kunt kans maken op de super mogelijkheid. Ben je nog geen VIP VOLGER? Schrijf je nu dan meteen in.  Wat moet je hiervoor verder doen? Tag je vriendinnen op Instagram! Of deel mijn facebook bericht. En maak kans op de gratis workshop. Tijdens de workshop krijg je persoonlijk styling advies. Mag je me al jouw fashionvragen stellen en ga je naar huis met een alle tips om jouw garderobe een boost te geven.

Meld je hier aan als VIP VOLGER

Tag je vriendinnen op Instagram

Of deel mijn facebook bericht

Tot ziens in mijn studio:)

Ben jij al VIP VOLGER dan doe je automatisch al mee.  Tag wel je vriendinnen op instagram of deel mijn facebook bericht. 

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina. 

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make–up secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Deze week het laatste item in deze basics serie: de zwarte Chino broek Haal meer uit je kledingkast door te beginnen met een goede basis garderobe. Als je de video’s van de afgelopen weken hebt gevolgd heb je gezien dat ik begonnen ben mijn basics met jullie te delen....

Zwarte baggy broek | Basics

Zwarte baggy broek | Basics

Zo style ik mijn baggy broek De afgelopen weken heb ik al twee van mijn favoriete basics met jullie gedeeld. Namelijk de zwarte stretch pantalon en de top met kant.Maar wat zijn voor mij eigenlijk basics? Mijn basics bestaan uit items die ik het meest aan trek. Items...

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Ook deze week ga ik nog even door met mijn favo basics. Welke basics mogen er echt niet ontbreken in mijn garderobe?  Vorige week was het de zwarte basic pantalon. Maar naast de basic pantalon is de basic top met kant niet weg te denken uit mijn kledingkast. Ik heb ze...

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

 20 jaar Your Personal Shopper  Happy new year! We zijn weer terug, het eerste blog van 2020. We gaan het nieuwe jaar beginnen met de perfect basics, namelijk de zwarte basic pantalon. Maar eerst ga ik jullie allemaal een geweldig 2020 wensen. 2020 het jaar waarin ik...

Wat wordt mijn kerstoutfit?

Wat wordt mijn kerstoutfit?

Hoe stijl ik mijn kerstoutfit? It's the most wonderful time of the year It's the most wonderful time of the year, maar hoe leuk kerst ook is, het brengt ook heel wat stress met zich mee. Het hele feest moet georganiseerd worden, er wordt gekookt, en dan natuurlijk je...

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl jij je kerst outfit? Hoe stijl je je zwarte jurkje voor de feestdagen? Of je outfit met een pantalon? De glitters schitteren ons al tegemoet! Toch nog even een glitterbroche scoren of die grote parel ketting. Ook transparante stoffen zoals tule of voile...

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

De fashionvraag van Pieternel en Ingrid: Wat moet ik toch dragen op de maxijurk? Mijn winterjas is veel te kort of te lang en eigenlijk veel te casual voor bij deze jurk. Een hele lange jas (zodat je jurk er niet onderuit komt) wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Dus...

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

De feestdagen komen er weer aan. Zin in! Maar wat wordt jouw outfit? En wat ga ik dragen? Ga ik mijn little black dress restylen of ga ik voor een nieuwe look? Accessoires zijn in de eerste optie altijd een goed idee, nog een uitgesproken panty erbij en voila een...

Hoe voorkom ik blote knieën in de winter?

Hoe voorkom ik blote knieën in de winter?

Deze week de fashionvraag van Brigitte: "Ik heb een mooie donkergroene driekwart broek met wijde pijpen. Hoe kan ik die stylen en wat voor schoenen draag ik daar onder? Als ik ga zitten zijn pantykousjes te kort. De broek schuift dan tot net onder mijn knie. Panties...

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Deze week de fashionvraag van Joke: "Dag Marjon ik had een fashionvraag over een lentetype. Ik kan deze herfst/winter maar moeilijk wat vinden." Ben jij ook een lente- of zomertype? Dan zie jij dit winterseizoen ook zoveel donkere kleuren, veel zwart of items met...

Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Als personal shopper wil ik jullie op de hoogte houden van alle trends en geef ik graag stylingadvies. Maar jullie fashionvragen beantwoorden vind ik ook erg leuk. Dus vanaf nu kun jij je fashion of styling vraag weer insturen. Mail jouw vraag naar:...

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper