Vorige week stylede ik er al een met mijn geruite pak want hij is weer helemaal terug van weggeweest: Het colletje.
Met de herfst is het een heerlijk item in de kledingkast. Een must have voor koukleumen en een mooie basis al je even niet weet wat je moet kiezen voor de koudere dagen en altijd een leuke uitstraling.

 

 Maar let op! Want welke col kies jij bij jouw figuur type? Deze week vertel ik over drie soorten col en hoe je de juiste col kiest bij jouw look.

 

 Vandaag Birthday korting voor jou in mijn webshop 

Jouw kortingscode is: BDAY10

 

 

 

Hoge col

Wanneer je aan een coltrui denkt is dit de eerste waar je aan denkt. De hoge col is dé klassieke col. Klassiek, stijlvol en lekker warm voor de koude dagen. Deze col accentueert heel mooi je hals voor een elegante lange look.
Dat betekent wel dat de hoge col alleen geschikt is voor personen met een lange hals.
Heb je een korte hals? Mijd dan de hoge col en vooral de zwarte. Anders lijkt het net alsof je hoofd er af valt.

Turtle

Heb je een kortere nek? Kies dan voor een turtleneck. Dat is een kortere col die perfect is om juist een beetje lengte te creëren als je van je zelf geen lange hals hebt. Ook hip dit seizoen is om een normale col om te slaan om ze zelf een turtle te maken. Niet alleen fashionable, maar ook nog eens extra warm 😉

Valcol

Staat een strakke col je helemaal niet omdat je een kortere hals hebt? Ga dan voor een valcol. Niet alleen behoud je zo de lengte in je hals, deze col is ook heerlijk warm. Het lijkt net of je een shawl draagt en is dus perfect voor de koudere dagen.

Hoe gaan we deze cosy toppers stylen? Bekijk de collages hieronder en de voorbeelden in mijn fashionvideo om te zien hoe ik deze col het liefst draag. Check je kledingkast op coltruien om te restylen of check mijn webshop als je een nieuwe col aan je garderobe wil toevoegen. Ik ga altijd voor een comfortabele stof dus heb ik gekozen voor een viscose. Ook omdat deze heel mooi blijft in de was en super zacht is en daardoor een heerlijke fit heeft.

De coltrui

De turtle coltrui

De val coltrui

Birthday Giveaway!

Gratis styling workshop

Nog een week en dan maak ik bekend wie er gewonnen heeft!

Nog een week voordat ik bekend maak wie er gaat winnen dus grijp je kans en schrijf je in als VIP volger van Your Personal Shopper en maak kans op de gratis workshop.

Wat kun je verwachten?

  • Feedback op meegebrachte kleding
  • Stylingtips voor jouw persoonlijke garderobe
  • Samen nieuwe look stylen
  • Kleding die in de studio aanwezig is passen

Een gratis worskshop styling waar ik alle dames een persoonlijk styling advies ga geven en je al jouw fashionvragen beantwoord krijgt, je kleding meeneemt en mag passen en daar feedback op krijgt. Zodat je helemaal vol inspiratie jouw kledingkast in kunt duiken om jouw nieuwe outfits samen te stellen. Natuurlijk is er ook een hapje en een drankje  tijdens deze workshop. Kom gezellig met je vriendinnen een middag in de fashion duiken 😉

 

Let’s go shopping and styling

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij meer info? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Het is weer februari en in fashion betekent dit dat we weer richting het voorjaar gaan kijken. Wie kijkt er niet uit naar de eerste zonnestralen van het voorjaar, de frisse en heldere outfits, licht blauw, roze, off white ik ben er dol op.  Voor de webshop heb ik weer...

Winter must haves

Winter must haves

De winter is nu echt gestart. En niet alleen de winter is er, ook zijn we vorige week een nieuw jaar ingegaan. Dat betekent dat het hoog tijd is om te kijken naar de nieuwe items van het seizoen en de trends voor het nieuwe jaar. Lees het blog en duik je kledingkast...

Herfst must haves

Herfst must haves

Herfst must haves in je kledingkast Je herfst kleding van vorig jaar restylen voor het nieuwe fashionseizoen, met de trends die je niet mag missen. Laat je inspireren en restyle jouw huidige garderobe. Geef je outfits een boost met een paar nieuwe essentials en jouw...

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make–up secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Deze week het laatste item in deze basics serie: de zwarte Chino broek Haal meer uit je kledingkast door te beginnen met een goede basis garderobe. Als je de video’s van de afgelopen weken hebt gevolgd heb je gezien dat ik begonnen ben mijn basics met jullie te delen....

Zwarte baggy broek | Basics

Zwarte baggy broek | Basics

Zo style ik mijn baggy broek De afgelopen weken heb ik al twee van mijn favoriete basics met jullie gedeeld. Namelijk de zwarte stretch pantalon en de top met kant.Maar wat zijn voor mij eigenlijk basics? Mijn basics bestaan uit items die ik het meest aan trek. Items...

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Ook deze week ga ik nog even door met mijn favo basics. Welke basics mogen er echt niet ontbreken in mijn garderobe?  Vorige week was het de zwarte basic pantalon. Maar naast de basic pantalon is de basic top met kant niet weg te denken uit mijn kledingkast. Ik heb ze...

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

 20 jaar Your Personal Shopper  Happy new year! We zijn weer terug, het eerste blog van 2020. We gaan het nieuwe jaar beginnen met de perfect basics, namelijk de zwarte basic pantalon. Maar eerst ga ik jullie allemaal een geweldig 2020 wensen. 2020 het jaar waarin ik...

Wat wordt mijn kerstoutfit?

Wat wordt mijn kerstoutfit?

Hoe stijl ik mijn kerstoutfit? It's the most wonderful time of the year It's the most wonderful time of the year, maar hoe leuk kerst ook is, het brengt ook heel wat stress met zich mee. Het hele feest moet georganiseerd worden, er wordt gekookt, en dan natuurlijk je...

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl jij je kerst outfit? Hoe stijl je je zwarte jurkje voor de feestdagen? Of je outfit met een pantalon? De glitters schitteren ons al tegemoet! Toch nog even een glitterbroche scoren of die grote parel ketting. Ook transparante stoffen zoals tule of voile...

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

De fashionvraag van Pieternel en Ingrid: Wat moet ik toch dragen op de maxijurk? Mijn winterjas is veel te kort of te lang en eigenlijk veel te casual voor bij deze jurk. Een hele lange jas (zodat je jurk er niet onderuit komt) wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Dus...

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

De feestdagen komen er weer aan. Zin in! Maar wat wordt jouw outfit? En wat ga ik dragen? Ga ik mijn little black dress restylen of ga ik voor een nieuwe look? Accessoires zijn in de eerste optie altijd een goed idee, nog een uitgesproken panty erbij en voila een...

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper