Deze week het laatste item in deze basics serie: de zwarte Chino broek

Haal meer uit je kledingkast door te beginnen met een goede basis garderobe. Als je de video’s van de afgelopen weken hebt gevolgd heb je gezien dat ik begonnen ben mijn basics met jullie te delen. Als eerste de zwarte flared pantalon, mijn basic top met een kantje en afgelopen week mijn comfie baggy broek.

Zelf heb ik zwart als basis kleur maar voor jou zou dat natuurlijk ook een andere kleur kunnen zijn. Belangrijk is dat je met een enkele kleur begint die bij jouw look past en daarop door borduurt. Als je ervoor zorgt dat je die kleur als basis van je outfit neemt en terug laat komen in details als je schoenen, een lintje of broche, dan kan je eindeloos combineren.

Vind jij het lastig om een goede basis garderobe samen te stellen?

En zou jij meer uit je kledingkast willen halen? Volg me dan op Instagram voor nog meer fashion inspiratie @YOURPERSONALSHOPPERTV
Wil je liever persoonlijke stylingtips? Check dan mijn diensten op de site of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en word Vip Volger want in de maand Februari heb ik een super gave Give Away waar jij dan zeker ook kans op wil maken.

Stylingtips voor jouw perfecte Chino broek

Tip 1. Voor een mooie uitstraling ga ik altijd voor een chino van een gladde stof. In dit geval een katoenen met een kleine glans.

Tip 2. Chino’s zijn een vrij mannelijke stijl broek, daarom combineer hem altijd met een elegant blousje.

Tip 3. Wil je je chino broek casual stijlen? Sla dan de broekspijp twee keer om en draag een mocassin met een sokje met een detail.

Tip 4. Deze klassieker is ook erg leuk met een oversized jeans jack, maar dan adviseer ik om er een goede hak bij te combineren.

Tip 5. Is je katoenen chino nu toch verbleekt? Geen nood, even een kleuren wasbeurt en jouw favo kan weer een seizoen mee.

Deze broek is een must have in je zakelijke kledingkast

Mega GIVE AWAY

 Ook in de maand februari heb ik weer een Jubileum Give Away

 DE WINACTIE VAN DE MAAND FEBRUARI

 Win de workshop “How Do You Dress” t.w.v. € 399,-

Altijd al persoonlijk kledingadvies willen hebben? Dan is nu jouw kans!

In de maand februari kun jij de styling workshop “How Do You Dress” winnen. Dat is een workshop waar jij met vier vriendinnen persoonlijke styling tips krijgt. Je mag kledingstukken meebrengen waar ik feedback op geef of een nieuwe set mee ga stylen. De studio hangt vol met kleding die we mee kunnen stylen om jouw stijl nog beter te vinden. Natuurlijk zet ik ook een hapje en een drankje voor jullie klaar.

 WAT MOET JE DAARVOOR DOEN?

1. Deel mijn post op social media Facebook, Instagram of LinkedIn
2. Tag je vriendinnen
3. Deel de post in je story
4. Volg Your Personal Shopper

De prijs wordt onder een van mijn VIP VOLGERS verloot.

Vertel het je vriendinnen of collega’s waar jij de workshop mee wil doen zodat zij ook VIP VOLGER kunnen worden en je meer kans hebt op deze super GIVE AWAY!

16 Februari maak ik in mijn nieuwsbrief bekend wie deze super prijs heeft gewonnen.

 

 

Let’s go shopping and styling

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 

 

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Het is weer februari en in fashion betekent dit dat we weer richting het voorjaar gaan kijken. Wie kijkt er niet uit naar de eerste zonnestralen van het voorjaar, de frisse en heldere outfits, licht blauw, roze, off white ik ben er dol op.  Voor de webshop heb ik weer...

Winter must haves

Winter must haves

De winter is nu echt gestart. En niet alleen de winter is er, ook zijn we vorige week een nieuw jaar ingegaan. Dat betekent dat het hoog tijd is om te kijken naar de nieuwe items van het seizoen en de trends voor het nieuwe jaar. Lees het blog en duik je kledingkast...

Herfst must haves

Herfst must haves

Herfst must haves in je kledingkast Je herfst kleding van vorig jaar restylen voor het nieuwe fashionseizoen, met de trends die je niet mag missen. Laat je inspireren en restyle jouw huidige garderobe. Geef je outfits een boost met een paar nieuwe essentials en jouw...

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te...