Business outfit en casual outfit, wat draag jij naar je werk? Hoe ziet jouw zakelijke garderobe er uit? Sta jij ’s morgens voor de kast en denk je dan WAT moet ik toch aan? Of sta je handenwrijvend voor je kast en denk je wat hangt er toch veel mooi’s. Een goede zakelijke garderobe hoeft niet heel erg uitgebreid te zijn, het is een kwestie van goed te combineren items.

Heb jij behoefte aan een kledingkast restyling? Ga dan naar mijn diensten en bekijk wat ik voor jou kan betekenen en lees ook de referenties om een indruk te krijgen. Of bekijk de fashionvideo van o.a. 3 februari met de stylingsessie met Inez.

Heb jij maat 38 en kun je de items uit deze blog online niet meer shoppen, mail me dan even, want deze maat is nu nog in mijn  studio. Mail naar: info@yourpersonalshopper.nl

Hoe gaaf is dit lichtblauwe pak?! Helaas is deze niet online verkrijgbaar. Ben je nou toch geïnteresseerd, stuur me dan een mailtje. Hier onder laat ik je de items zien die ik in bovenstaande filmpjes met het blauwe pak combineer.

De blazer die ik hierboven aan heb, is helaas online uitverkocht. Wel heb ik ‘m nog in de studio hangen. Dus wil je graag deze mooie witte blazer, stuur me dan snel een mailtje! Ook heb ik een paar andere witte, vergelijkbare blazers gevonden.

Tip: Ik draag het onderhempje altijd in de zelfde kleur als mijn broek of rok. Zo krijg je een mooi drooglopend geheel.

My favourite casual outfit van deze week.
Heb jij dat ook dat je je zakelijke garderobe wil mixen en matchen met je privé garderobe?
Tijdens de restyling garderobe laat ik zien hoe je dat doet. Mijn motto is dan ook, “haal meer uit je kledingkast”.
Voor meer info over deze dienst ga je naar het kopje diensten op deze site.

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

Voor Mirjam

Tip: Bestel deze jeans in 1 maat groter.

Ik draag altijd maat 38 en maat 40 zit echt perfect!

Topjes voor Joke
Hai Joke, als je nog een lavendel blauw topje zoekt mag je me bellen. Ik heb er nog een in de studio voor je.
Is niet online te krijgen vandaar:)

Voor Annet.

Sandaal Maat 43

Voor Martine