Almost Christmas, de boom staat al en het ruikt heerlijk naar dennengeur. De plannen zijn al gemaakt voor de kerstdagen en nu nog even de keuze maken wat ik ga aantrekken met deze dagen. Heb jij dat ook? Een outfit om te shinen met hier en daar wat glitteraccenten. En ook een outfit om door Amsterdam te dwalen en een museumpje te pikken.  Wat een heerlijke stad om met deze dagen te zijn. Dus dat staat ook op de agenda. En dan naar mijn favoriete restaurant Bo Nam waar je heerlijk vietnamees kunt eten, met een chef die passie heeft voor zijn werk. En we slaan het Vondelpark3 ook niet over om daar een drankje te doen. Dit zijn mijn plannen voor de kerst, waar ik mijn outfits op aanpas. Dus er staan hakken klaar met een glitter top, maar ook een easy outfit met comfortabele schoenen. Christmas is coming

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Ben jij al VIP VOLGER? Dan krijg jij 10% extra korting op de al afgeprijsde items in mijn webshop. En 10% korting op de niet afgeprijsde items in mijn webshop. Hoe leuk is dat? Want er staan de leukste items in die je voor de komende feestdagen kunt stylen. Mooie oorbellen om je outfit compleet te maken en mooie plissé rokken en tops voor jouw feestlook. Neem een kijkje want er is genoeg leuks te vinden daar. Ben je nog geen VIP VOLGER doe dat dan meteen en je ontvangt direct een mailtje met jouw Kortingscode. In deze blog heb ik veel collages gemaakt met kledingstukken met de korting om jou te inspireren. Heb je nog vragen over de collages in deze blog? Ook jij mag me dan even een mailtje sturen. 

Check je mail voor jouw VIPcode korting

Deze week: Van die jurkjes die je voor veel verschillende gelegenheden kunt stylen. Als trouwe volger weet je dat ik dol ben op het restylen van mijn kleding en natuurlijk de kleding van mijn klanten. Het is steeds weer een feestje als je nog een keer een top look kunt maken van steeds weer hetzelfde jurkje. 

Polka dot met een plissé rok en een klein glittertje. De beltbag maakt deze outfit tot een trendy look.

Wat je ook kunt doen is er meer glitter aan toe te voegen en voor nog meer shine te gaan.

En natuurlijk gaan we niet elke dag in de glitters in de decembermaand. Dus in deze blog ook de lekkerste comfie outfits voor jou.

Leopard in alle tinten. Vaak met een bruine basis kleur. Omdat deze groene leopard een frisse uitstraling heeft is het voor veel kleurtypes een perfecte match. 

Wil je nog meer glitters met de feestdagen? Ga dan voor deze super top. Heb jij afgelopen donderdag mijn Instagram live gezien? Dan heb je deze top langs zien komen. Prachtig te combineren met deze plissé rok en door de  ceintuur erop te stylen creëer je meer taille. Maar deze top staat ook erg mooi als je hem los draagt. 

Ook deze jurk zagen jullie ook al afgelopen donderdag. Ik liet je toen zien dat deze paillettenjurk prachtig is als jas. Wil je zien hoe ik deze jurk op verschillende manier style? Check dan mijn Facebook pagina

Of deze fluffie trui combineren op de plissérok, lekker cosy. Draag daar een van de ceintuurs uit de andere collages er bij en voilà, een topsetje voor jou:)

Dit seizoen zie wel heel veel dierenprint kledingstukken. Je kunt er echt niet meer omheen. Maar de koeienprint heb ik nog niet veel langs zien komen. Ik vind het een topper. Lekker uitgesproken en super trendy. 

Ben jij opzoek naar dat ene top zwart basisbroekje, die ook nog eens super lekker zit. Hieronder heb ik hem lekker sportief voor je gestyled. Maar dit broekje is echt overal me te stylen. Check mijn vorige blogs voor nog meer tips met deze zwarte broek. 

Voor de dames met een maatje meer heb ik in deze blog de leukste jurkjes geselecteerd. 

Ben jij op zoek naar een jurkje dat je slanker kleed? Door de zwarte bies aan de zijkant van deze jurk maak je het optisch  smaller. De hak maakt je langer en de ketting geeft een ook een langer makend effect. Ik zou zeggen een perfect setje. 

Onder dit kopje vind je aankomende week de kledingstukken die ik op Instagram Live laat zien, zodat jij die kunt shoppen. Ik ga bijna elke dag wel live om de outfit van de dag met je te delen. Meestal is dat zo rond 16.00 uur. Maar je kunt mijn outfit van de dag altijd nog terug kijken op een later tijdstip. Follow Me For Fashion

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper