Check eerst mijn fashion video op mijn Youtube kanaal en laat je inspireren. Shop daarna jouw favoriete outfit.

Heb je vragen over items in de blog, of heb je een fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Heb jij een items in je kast waar je maar geen goede outfit van kunt stylen? Heb jij een miskoop in je kast die toch wel, graag zou willen dragen? Stuur deze fashionvraag naar info@yourpersonalshopper.nl en maak kans op deze gratis restyling. Stuur nog en wat foto’s mee en vermeld je telefoon nr. En wie weet nodig ik jou uit voor deze gave prijs t.w.v. € 199,-

De fashionvraag van Evelien.
Ik ben goed in mijn werk maar mijn outfit moet ik aan een professional overlaten.
Mijn cv ziet er top uit en ik ben dé kandidaat voor de functie. Ik zit alleen met mijn handen in het haar wat betreft de outftit.  Ik heb een zwart pak en een witte katoenen blouse. Ik kom niet verder dan deze twee items bij het kiezen van mijn outfit voor de sollicitatie. Kun jij me helpen Marjon?

5 kledingtips voor wanneer jij indruk wil maken bij een sollicitatie. Want die eerste indruk kan je maar een keer maken. Bereid je dus goed voor want als je kleding er goed uit ziet straal je zelfvertrouwen en professionaliteit uit. Zo kan jij je helemaal focussen op het gesprek.

 

Tip 1: De allerbelangrijkste tip. Draag kleding waar je je comfortabel in voelt. De juiste kleding dragen zorgt er voor dat je beter in je vel zit en dit straal je dan ook uit naar je potentiële werkgever. 

Tip 2: Check de website van je toekomstige werkgever om een indruk te krijgen van hun dresscode.  

Tip 3: Maar vergeet niet om ook iets van jezelf te laten zien. Stel je outfit af op de dresscode, maar style hem af met een leuk shawltje dat juist helemaal jij is!

Tip 4: Vergeet niet dat je jas en tas ook deel zijn van je outfit. Alles draait om die eerste indruk!

Tip 5: Draag een hak want zo krijg je een goede krachtige houding. En vergeet ze niet te poetsen van tevoren, er is niets zo erg als een rommelige schoen!

Vind jij het na deze tips nog steeds lastig om de juiste fashionkeuze te maken voor een belangrijke afspraak? En wil jij de beste eerste indruk achterlaten? Maak dan een afspraak voor een zakelijk styling advies en jij gaat met een goed gevoel je gesprek in.

Een mooie elegante look kun je creëren door materialen te kiezen met een detail of een glansje. Deze geven een rijke uitstraling en voegen echt iets toe aan je outfit. Laat je zien, want jij wilt die baan!

Bij deze sollicitatie outfit heb ik gekozen voor de basis zwarte broek met de koperen knopen gecombineerd met het zwarte colbert. Dit colbert is niet te stijfjes door de stretch en doordat hij ongevoerd is. De blouse met de slangenprint is een van de trends van dit seizoen en dus een hippe aanvulling van je zakelijke garderobe. 

Heb je een sollicitatie of een belangrijke business afspraak? Maak een krachtige eerste indruk bij je entree door een perfecte jas en tas te stylen. Presenteer je op je aller best. Dan heb je je eerste pluspunt al te pakken. 

Of ga jij voor deze schoenen bij deze outfit?

Ook erg belangrijk is dat je niet in een gekreukte outfit verschijnt. Met dit jurkje hoef je daar niet bang voor te zijn. Deze jurk van viscose laat jou niet in de steek! 

Voel jij je goed in een colbert tijdens belangrijke gesprekken? Ik heb ze voor je geshopt

Deze week niet een maar twee fashionvragen! Ingrid vroeg:
Ik ben op zoek naar mijn perfecte zwarte zakelijke pantalon, welke raad je me aan?

 

Een zwarte pantalon is een niet te missen item in je garderobe. Heerlijk als je jouw perfecte pantalon kunt scoren. In mijn fashion video zag je hem al even voorbij komen, mijn favoriete pantalon van dit moment. Lekker stretch en zacht en hij valt heel elegant. De prijs-kwaliteitsverhouding is ook top, een perfecte aanvulling in mijn kast dus. Én de perfecte pantalon voor Ingrid.

Hier onder zie je nog meer sets gestyled met een zwarte pantalon. Misschien zit er ook wel een voor jou tussen 😉

 

Voor de dames die echt niet op een hoge hak kunnen lopen heb ik hier een andere optie. Draag een elegant laarsje onder je pantalon met een iets toelopende neus waardoor je outfit toch een elegante uitstraling krijgt. De tas maakt je outfit af doordat die mooi matcht met het laarsje, beide items hebben namelijke een gouden detail dus een perfecte match. 

In de fashionvideo gaf ik al aan dat ik een super leuk zwart jurkje voor je heb geshopt. Dit jurkje is gemaakt van een waanzinnig comfortabele stof, en het ribbeltje camoufleert eventuele oneffenheden, ideaal. De ringen bij de zakken zijn een leuk detail die deze jurk een unieke look geven.

Een goede entree met de perfecte jas. 

Elke week plaats ik hier de items die ik laat zien tijdens de live op Instagram. Volg me dus ook op instagram om de items LIVE te zien!

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper