5 tips stijlvol met je korte broek en 5 tips voor je stedentrip naar Parijs.

Heb jij dat ook dat je maar zelden naar een korte broek draagt? Hoe draag je een korte broek eigenlijk op een elegante manier? Hoe maak je van dit meestal casual kledingstuk toch een leuke look?

Bij mij ligt de korte broek altijd onder in mijn koffer voor als het echt moet. Het is niet meteen een item dat ik graag draag, het past op de een of andere manier niet bij mijn lijnenspel van mijn lichaam zal ik maar zeggen. Maar er zijn momenten dat ik die broek toch nodig heb, dan moet het er in leider geval een beetje stylish uitzien. Je kent die momenten wel, een kano tochtje, wandelingen door de bergen. Echt heerlijk om te doen. Maar het is warm, dus de korte broek is dan een must.

Dit was de fashionvraag van Ingrid van Ierland: hoe style ik mijn korte broek op een minder sportieve, dus elegantere manier?

Tip 1: style op je casual korte broek een top die een elegante look heeft . B.v. een satijnen top, een kanten top, of een top met een glittertje erin.

Tip 2: Style op je casual korte broek een top met een roesje.

Tip 3: Style op je casual korte broek af met een elegant sandaaltje.

Tip 4: kies een korte broek die van zichzelf al een vrolijke uitstraling heeft zoals een roze met bloemetjes. 

Tip 5: Kies een korte broek die wat losser en ruimer valt waardoor het een rokje lijkt.

Dit zijn mijn tips die ik voor Ingrid en voor jullie heb voor ene elegantere look met ene korte broek. Shop nu jouw look in deze blog ūüôā

Toch kies ik vaker met de warme dagen een maxijurk of een wat wijdere soepel broek, deze zie je in de fashionvideo van deze week, dus bekijk de fashionvideo om te zien wat mijn favo maxijurken zijn. En je vind ze in deze blog.

Klik op het item om te zien waar ik heb geshopt

 

 

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Stoere korte broek gecombineerd met een plisee top met glitter

Iets vrouwelijkere korte broek met een bijna basic t-shirt maar dan wel met een zilveren print en een bijpassende zilveren sandaal.

Casual korte broek met een soepel katoenen top die nog een zilver gebreid randje heeft.

Als ik dan toch een kortebroek aan zou moeten dan kies ik voor nr 1.  Het broekrokje

Met kant maak je je korte broek elegant

In love with MAXIDRESSES

Door de stretch in de stof is de broek ook geschikt voor maat 42

Perfecte jurk tot maat 44

In love with Paris

Wat een geweldige trip was het naar Parijs. D√© modestad bij uitstek. Waar ik meerdere fashionshows heb gezien tijdens de fashionweek. In sneltempo door het drukke verkeer van fashionshow naar fashionshow. Maar nu aan het begin van het seizoen een tripje om inspiratie op te doen. En vooruit, ook nog een fotoshoot te doen ūüėČ Ik reisde met de Thalys, wat echt een aanrader is. Rustig nog even mijn laptop open en mijn werk afmaken voordat ik de drukke stad in dook. Zoals beloofd aan een heel aantal volgers geef ik in deze blog wat tips. Waar heb ik geslapen? Waar vind je de beste shop area? Het lekkerste restaurantje? Naast de must sees: het Louvre, de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe ¬†zijn er nog meer must see or must dos. Hieronder even mijn favo’s.

 

 

Tip1: Het vervoer: Met de thalys naar gare du nord. een echte aanrader. Download daarna de app Paris Metro Map and Routes en het reizen word een heel stuk gemakkelijker. 

Tip 2: Het verblijf: Ons logeeradres geef ik graag prijs. Bij madam de Croix is het een echte parijs beleving. In het groot huis in het 16Th arrondissement waar de familie woont is op de vierde verdieping (er is een lift;)) een ruime kamer in franse stijl ¬†met een prachtig frans balkonnetje. ¬†Het ligt 100 meter van de Arc de Triomphe en 50 meter van de Champs-Elys√©es. ’s Ochtends rolt madam Decroix je ontbijt met een heerlijke croissant naar binnen. Een vrolijk frans mevrouwtje wie ’s nacht nog even de deur voor je open doet, al wordt het laat. ¬†S’midddags schijnt de zon heerlijk in de kamer en is je “middagdutje” nog lekkerder.

 

Ik geef je graag haar telefoon nummer: +33 6 95773600

 Doe je madam de Croix de groetjes van me?:)

 

Tip 3: Iets nieuws: Met de step door Parijs. Met een elektrische step door Parijs. Hoe leuk lijkt je dat? Je download een app van Bird of een van de andere step bedrijven. Deze stepjes staan gewoon her en der op de stoepen. Je neemt er een gaat naar je bestemming en laat hem daar gewoon weer achter nadat je bent uitgecheckt. Geweldig gewoon. 

Tip 4: Even op de step een paar maccarons halen.  Maar dan wel bij La Duree of als je in Le Marais bent ga dan zeker je maccarons halen bij Pain de Sucre. Vergeet niet de chocolade versie te nemen. Oeh la la  tres bien.

 

Het restaurant voor de lekkerste en beste ¬† ¬† (ook volgens de Parisienne ) is ¬† ¬† ¬†Een heerlijke salade bij: La chaise au plafond, met een fijne France ambiance;) Wil je de beste fallafel van Parijs eten? Ga dan naar L’As du Fallafel, Je moet daar wel een nummertje trekken en een half uur in de rij. Maar dan heb je ook wat:)

 

Tip 5: Uiteraard kun je in deze modestad de shops niet overslaan en ik al helmaal niet ūüėȬ†Mijn favorieten zijn de volgende: Voor fashioninpsiratie bij de mode ontwerpers ga ik graag naar de wijken bij het 16th arrondicenement zo rond het Grand Palais en de wijk bij het Louvre. ¬†De grote mode merken zitten daar dus het is heerlijk proeven van alle mooie outfits die ze hebben samengesteld. Maar bij slecht weer ¬†(zoals wij hadden ) is La Fayette ook een aanrader. Naast alle dure merken vind je daar ook Zara, waar ik mijn Ibiza hoed heb gescoord. Op zondag is er iets verderop in de straat van La Fayette een antiek markt waar echt hele mooie items te spotten zijn.¬†

Binnenkort in de blog

РWat gaat er in mijn koffer voor een stedentrip?

РFashion vraag van Martine: Het Jeans jasje: hoe dan , waarop dan , welke dan?

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien!  Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV

Maandag: Outfit van de dag

Dinsdag: Outfit van de dag

Woensdag: Outfit van de dag

Donderdag: Outfit van de dag

Vrijdag: Outfit van de dag

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper