Jumpsuits zijn in! Maar hoe stijl je zo’n jumpsuit nu? Deze week geef ik jou in mijn fashionvideo vier tips om je jumpsuit te stylen zodat je mee kan met deze super toffe trend. In deze blog laat ik je ook zien wat voor trendy sets met jumpsuits ik style met deze tips. Natuurlijk heb ik bij iedere set ook linkjes naar de items zodat ook jij je favoriete outfit kunt shoppen!

Check dus snel mijn video en de blog en laat je inspireren!

 

Heb je vragen over items in de blog of heb je een fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Maak kans op een restyling van jouw outfit!

Heb jij ook items die je nooit meer draagt omdat je niet meer weet hoe je ze moet stylen? Stuur je fashionvraag naar info@yourpersonalshopper.nl en maak kans op deze mooie prijs. Ik kijk er nu al naar uit om je te ontvangen in mijn studio.
Ben je nog geen Vip Volger? Schrijf je dan nu nog in en doe mee met deze actie. 31 Maart maak ik de winnaar bekend. 

Ga jij voor de jumpsuit of overall? 
De jumpsuit is echt zo’n fashion item dat je zowel heel stijlvol voor een feestje kunt stylen, een zakelijke look kunt geven of casual kunt dragen. Doordat het een one-piece is heeft de jumpsuit een doorlopend patroon of kleur, hiermee creëer je lengte en lijk je dus slanker en dat is altijd gunstig. De jumpsuit is hot dit fashion seizoen, maar hoewel het echt in is om er een te dragen is zo’n jumpsuit best wel een fashion statement en niet iedere vrouw durft dat aan. Door er juist elegante items bij te stylen zoals een kanten top of een kraagje, of door taille te creëren met een grote riem kan dit fashion item heel stijlvol zijn. Vergeet niet een shawltje erbij te combineren want dan creëer je de overall tot jóuw fashion statement dit seizoen.

Klik op het item om te zien waar ik heb geshopt!

Met een shawl als accessoire style je een hele nieuwe look met jouw outfit.

Must have shoes!
Ga jij voor de trends dan zijn deze boots een must-have. De panterboot is al door veel dames aangeschaft. Het was dé hit tijdens mijn instagram live van vorige week. Leuk dat jullie dat ook lieten weten 😃
Ik laat je graag zien hoe je deze enkellaars kunt stylen in je garderobe, zoals hier, gecombineerd met een jumpsuit.
Ook onderstaande panter, slang en cowboy boot maken van jouw outfit een trendy look. 

 

Of kies jij voor de trendy witte enkellaars, deze kun je bij bijna al je outfits stylen. Check mijn fashionvideo’s en volg me op Instagram live want daar laat ik nog meer combinaties zien met deze topper. 

De classy jumpsuit iedereen heeft een andere stijl dus ook voor de dames die voor kleur gaan heb ik een jumpsuit geshopt. De elegante stof laat jou stralen op een party. Wil je liever power? Style het dan af met een leren jackje om je hele set stoer af te stylen.

En nu toch nog even een look voor de dames die geen jumpsuit dragen 😉

Zakelijk pak of favourite jeans, restyle het met een fris nieuw bloesje 

Een hele blije prijswinnares met een prachtige outfit gestyled met de shawl die zij heeft gewonnen

Door de ononderbroken kleur en de tailored fit creëer je lengte. Voel je goed in een jumpsuit, you go girl!

Je hebt ze vast al eerder gespot in mijn blog: De dierenprint, niet meer weg te denken uit onze garderobe. Deze prachtige zebra print is weer een variant op alle andere prints van dit seizoen.

TIP: Combineer je zwart-witte items met de felle kleuren uit je kledingkast

Elke week plaats ik hier de items die ik laat zien tijdens de live op Instagram. Volg me dus ook op instagram om de items LIVE te zien!

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper