Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke outfit ook een boost met een eye catcher of ga je voor de veilige basis pantalon? Weet jij hoe jij jouw zakelijke garderobe een boost kunt geven? 

 Tips:

 1. Ben je lang dan kun je een flared broek kiezen met een wijder uitlopende pijp.

 2. Kies voor een smallere pijp als je wat kleiner bent.

 3. Als de flared broek net boven de knie pas uitlopend is maak je een slanker effect. 

 

 Het event gaat niet door helaas, MAAR!!!

 

 Voor iedereen die een ticket heeft gekocht of een ticket wilde kopen heb ik een tof idee.

Op 21 maart is mijn studio open voor jullie. Elk uur is er plaats voor twee personen. En dit is gratis!

Wat gaan we doen! 

Ik geef je persoonlijke styling tips en je kunt je fashionvraag stellen.

We gaan outfits stylen en je mag natuurlijk ook zelf mijn rekken bekijken.

Gewoon iets leuks in deze tijden kunnen we écht wel gebruiken.

Hoe leuk is dat. Meld je nu aan.

Vip Volgers hebben afgelopen donderdag al mijn nieuwsbrief ontvangen met deze actie.

En vanwege de grote belangstelling zijn er extra data voor deze sessie

Dus niet slechts 21 maart, maar ook op  22 Maart

Zou je alleen naar mijn event komen, dan mag je nu een vriendin meebrengen. Er is maar beperkt plaats, dus wees er snel bij.
Bel me op: 0624798469
Of Mail me

 webshop

 Of boek dan nu een restylingsessie bij mijn in de styling studio en ik geef je alle tips en trics om meer uit jouw zakelijke garderobe te halen. Jij Bengt je huidige favorite kledingstukken mee en gaan we jouw zakelijke en prive garderobe mixen en matchen. Leuk om je in mijn studio te ontvangen.  

 

Als je vip volger word krijg je iedere week een nieuwsbrief met de data van mijn Walk in webshop en kun je langskomen om de outfits uit mijn webshop door te passen. 

Deze items vind je in mijn WEBSHOP

Let’s go shopping and styling

Wel een flared broek maar dan liever in een effen kleur? Deze donkerblauwe flared broek is een perfecte basis in je zakelijke garderobe. De broek zit mooi passend tot een klein stukje boven de knie en maakt daardoor een mega slank effect. Wie wil dat nu niet?  

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Het is weer februari en in fashion betekent dit dat we weer richting het voorjaar gaan kijken. Wie kijkt er niet uit naar de eerste zonnestralen van het voorjaar, de frisse en heldere outfits, licht blauw, roze, off white ik ben er dol op.  Voor de webshop heb ik weer...

Winter must haves

Winter must haves

De winter is nu echt gestart. En niet alleen de winter is er, ook zijn we vorige week een nieuw jaar ingegaan. Dat betekent dat het hoog tijd is om te kijken naar de nieuwe items van het seizoen en de trends voor het nieuwe jaar. Lees het blog en duik je kledingkast...

Herfst must haves

Herfst must haves

Herfst must haves in je kledingkast Je herfst kleding van vorig jaar restylen voor het nieuwe fashionseizoen, met de trends die je niet mag missen. Laat je inspireren en restyle jouw huidige garderobe. Geef je outfits een boost met een paar nieuwe essentials en jouw...

Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make–up secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...