Als personal shopper wil ik jullie op de hoogte houden van alle trends en geef ik graag stylingadvies. Maar jullie fashionvragen beantwoorden vind ik ook erg leuk. Dus vanaf nu kun jij je fashion of styling vraag weer insturen. Mail jouw vraag naar: info@yourperosnalshopper.nl Deze week beginnen we meteen met de fashionvraag van Paula over haar flared broek:

Hoe style ik mijn perfecte flared broek?

Paula vroeg me om tips te geven over de perfecte flared broek voor kleine en fijne figuurtypes. Ik geef je de tips om jouw beste flared broek te scoren paula ūüėĀ

Deze hele maand November gratis verzending

Gebruik de code: GRATIS VERZENDING

De flared broek

Welke flared broek is geschikt voor mij? Paula is klein en fijn en zou graag een flared broek dragen. Welke is het meest geschikt voor haar? En welke broek zou bij een ander figuurtype passen?

Klein en fijn 

Zorg ervoor dat jouw flared broek smal is op het been en dat de broek pas vanaf net boven de knie uit gaat lopen. 

Lang

Ben je lang? Dan kun je zowel een flared broek nemen die uitloopt vanaf de knie of die uitloop vanaf het midden bovenbeen.

Volle benen

Heb je volle benen? Neem dan de flared broek met uitloop vanaf halverwegen het bovenbeen zodat je een rechtere lijn creeert.

Heb jij nog een vraag over jouw figuur en welke broek daar bij past? Mail me op info@yourpersonalshopper.nl of app me op +31624798469

GIVE AWAY 

Maak kans op dit heerlijke truitje.

Wat moet je doen?

 Instagram: tag 2 vriendinnen op YOURPERSONALSHOPPERTV  en laat me daar weten waarom jij dit truitje zou stylen of zou willen winnen.

of op 

Facebook: Deel mijn bericht  YOUR PERSONAL SHOPPER en laat me weten waarom jij dit truitje zou stylen of zou willen winnen.

Het heerlijke Giveaway truitje

De smalle flared broek

iets wijdere flaredbroek

Sta jij wel eens voor de spiegel met de handen in je haar? Geen idee hoe je jouw leuke kledingstukken moet stylen tot jouw perfecte look?

Maak dan nu een afspraak en we stylen jouw kleding tot een look die bij jou past. Je kunt je inschrijven voor een persoonlijke styling sessie van 2,5 uur met een korting van 50%! Voor deze sessie betaal je nu maar ‚ā¨145,-.

Je kunt natuurlijk ook met je vriendinnen de workshop “How Do You Dress” volgen. Met persoonlijke styling tips, feed back op jouw meegebrachte kleding, en we cre√ęren jouw nieuwe look. Mail naar:¬†info@yourpersonalshopper.nl

 

 

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

De fashionvraag van Pieternel en Ingrid: Wat moet ik toch dragen op de maxijurk? Mijn winterjas is veel te kort of te lang en eigenlijk veel te casual voor bij deze jurk. Een hele lange jas (zodat je jurk er niet onderuit komt) wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Dus...

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

De feestdagen komen er weer aan. Zin in! Maar wat wordt jouw outfit? En wat ga ik dragen? Ga ik mijn little black dress restylen of ga ik voor een nieuwe look? Accessoires zijn in de eerste optie altijd een goed idee, nog een uitgesproken panty erbij en voila een...

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Deze week de fashionvraag van Joke: "Dag Marjon ik had een fashionvraag over een lentetype. Ik kan deze herfst/winter maar moeilijk wat vinden." Ben jij ook een lente- of zomertype? Dan zie jij dit winterseizoen ook zoveel donkere kleuren, veel zwart of items met...

De herfst musthaves | Wie heeft er gewonnen?

De herfst musthaves | Wie heeft er gewonnen?

Dé herfst musthaves van najaar 2019. Waar ga jij dit najaar voor? En wat zijn de herfst musthaves van dit seizoen? Geruite items zijn de afgelopen al veelvuldig voorbij gekomen. Super hip momenteel en dus écht een van die musthavens. Kies voor een warm beige, een...

De coltrui | Laatste week Birthday Giveaway

De coltrui | Laatste week Birthday Giveaway

Vorige week stylede ik er al een met mijn geruite pak want hij is weer helemaal terug van weggeweest: Het colletje. Met de herfst is het een heerlijk item in de kledingkast. Een must have voor koukleumen en een mooie basis al je even niet weet wat je moet kiezen voor...

Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Stijlicoon Karl Lagerfeld vulde zijn allerlaatste collectie, najaar 2019, voor Chanel er mee: De ruit. En dat is helemaal terecht. Soms klassiek, soms spannend, de ruit is een van de meest iconische patronen die ik ken. Nu het tijd is voor de najaarscollecties besloot...

De jumpsuit als basic | Birthday Give Away

De jumpsuit als basic | Birthday Give Away

Stylingtips voor jouw jumpsuit   Nog zo'n heerlijke herfstbasis: De jumpsuit is het kledingstuk dat voor elke gelegenheid inzetbaar is. Of je je jumpsuit nu zakelijk met een colbertje draagt of naar een feest met een pump, deze topper is een echte kameleon op...