Als personal shopper wil ik jullie op de hoogte houden van alle trends en geef ik graag stylingadvies. Maar jullie fashionvragen beantwoorden vind ik ook erg leuk. Dus vanaf nu kun jij je fashion of styling vraag weer insturen. Mail jouw vraag naar: info@yourperosnalshopper.nl Deze week beginnen we meteen met de fashionvraag van Paula over haar flared broek:

Hoe style ik mijn perfecte flared broek?

Paula vroeg me om tips te geven over de perfecte flared broek voor kleine en fijne figuurtypes. Ik geef je de tips om jouw beste flared broek te scoren paula ūüėĀ

Deze hele maand November gratis verzending

Gebruik de code: GRATIS VERZENDING

De flared broek

Welke flared broek is geschikt voor mij? Paula is klein en fijn en zou graag een flared broek dragen. Welke is het meest geschikt voor haar? En welke broek zou bij een ander figuurtype passen?

Klein en fijn 

Zorg ervoor dat jouw flared broek smal is op het been en dat de broek pas vanaf net boven de knie uit gaat lopen. 

Lang

Ben je lang? Dan kun je zowel een flared broek nemen die uitloopt vanaf de knie of die uitloop vanaf het midden bovenbeen.

Volle benen

Heb je volle benen? Neem dan de flared broek met uitloop vanaf halverwegen het bovenbeen zodat je een rechtere lijn creeert.

Heb jij nog een vraag over jouw figuur en welke broek daar bij past? Mail me op info@yourpersonalshopper.nl of app me op +31624798469

GIVE AWAY 

Maak kans op dit heerlijke truitje.

Wat moet je doen?

 Instagram: tag 2 vriendinnen op YOURPERSONALSHOPPERTV  en laat me daar weten waarom jij dit truitje zou stylen of zou willen winnen.

of op 

Facebook: Deel mijn bericht  YOUR PERSONAL SHOPPER en laat me weten waarom jij dit truitje zou stylen of zou willen winnen.

Het heerlijke Giveaway truitje

De smalle flared broek

iets wijdere flaredbroek

Sta jij wel eens voor de spiegel met de handen in je haar? Geen idee hoe je jouw leuke kledingstukken moet stylen tot jouw perfecte look?

Maak dan nu een afspraak en we stylen jouw kleding tot een look die bij jou past. Je kunt je inschrijven voor een persoonlijke styling sessie van 2,5 uur met een korting van 50%! Voor deze sessie betaal je nu maar ‚ā¨145,-.

Je kunt natuurlijk ook met je vriendinnen de workshop “How Do You Dress” volgen. Met persoonlijke styling tips, feed back op jouw meegebrachte kleding, en we cre√ęren jouw nieuwe look. Mail naar:¬†info@yourpersonalshopper.nl

 

 

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij ge√Įnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make‚Äďup¬†secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Deze week het laatste item in deze basics serie: de zwarte Chino broek Haal meer uit je kledingkast door te beginnen met een goede basis garderobe. Als je de video’s van de afgelopen weken hebt gevolgd heb je gezien dat ik begonnen ben mijn basics met jullie te delen....

Zwarte baggy broek | Basics

Zwarte baggy broek | Basics

Zo style ik mijn baggy broek De afgelopen weken heb ik al twee van mijn favoriete basics met jullie gedeeld. Namelijk de zwarte stretch pantalon en de top met kant.Maar wat zijn voor mij eigenlijk basics? Mijn basics bestaan uit items die ik het meest aan trek. Items...