Klik op het item om te zien waar ik heb geshopt!

Welkom in het nieuwe jaar. Voor iedereen een heel fijn en liefdevol jaar gewenst. En wat mij betreft een jaar waar ik je meeneem op fashiongebied, zowel in mijn fashionvideo op mijn youtubekanaal, als in mijn blog waar ik laat zien waar ik de leukste items en outfits heb geshopt zodat jij met me mee kunt shoppen. Deze week staan de niet te missen jeans en het zwarte colbert in de hoofdrol. De komende weken laat ik heel veel combinaties zien met deze items en kun jij uit je eigen kledingkast met me mee stylen of een nieuw item shoppen om jouw 2019 look te stylen.

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Heb jij garderobe stress? Ik help je ook dit jaar weer om jouw leukste outfits samen te stellen. Want hoe fijn is het om elke ochtend voor je kledingkast te staan en geen keuze stress te hebben, maar een heerlijk gevoel te krijgen en bij het kiezen van jouw perfecte outfit voor die dag. Dat heel veel items gecombineerd kunnen worden en je steeds meer outfits uit je kast kunt stylen. “Haal meer uit je kledingkast” Dit thema zul je vanaf nu steeds terug zien keren in mijn blog. 

Het zwarte colbert in de hoofdrol deze week.
Dit basis zwarte colbert valt iets langer en heeft van zichzelf al een taillering dus maakt een slank silhouet.

TIP: probeer eens een wat langer zwart colbert als je wat kleiner bent. Je zult zien dat ook jij langer en slanker lijkt met dit item. 

Hoeveel tops heb jij in je kast om te combineren met deze ruiten broek en het zwarte lange colbert? 

Ga jij voor de bovenstaande kanten top? of voor de Ibiza look top onder het zwarte colbert? Nu gecombineerd met de perfecte jeans, als je het mij vraagt:)

Is de kanten top ook een favoriet van jou? Elke keer weer anders gestyled en altijd weer een super leuke look.

En wie heeft er afgelopen jaar geen panter/dierenprint geshopt? En ook dit jaar gaan we door in de dierenprints. Dus is dit   een van jouw favo’s? Dan kun jij je weer helemaal laten gaan in het komende fashionseizoen. Ik laat het je allemaal zien in de komende video’s en blogs.

Jaaah, een zwarte favoriete zwarte broek in je kast en dat en ook je meest gedragen zwarte colbert. Met nog zo’n favoriet bloesje van heel veel vrouwen. Dit zijn de items die je ’s morgens graag uit je kast haalt en je er de hele dag super in voelt. 

Wil jij nog meer fashion van me zien? Op Instagram ga ik bijna dagelijks live om de outfit met je te delen. Je kunt mijn live uitzending 24 uur bekijken je hoeft dus niets te missen.

Anne marie kwam langs voor op de thee met Q&A . Zij was de winnares van deze actie. In het nieuwe jaar ga ik daar mee door en kun jij ook kans maken op gratis styling tips tijdens de thee. We gaan daarna even live op Instagram om jouw vraag met de kijkers/volgers te delen. Hoe leuk zou het zijn om jou uit te nodigen in mijn studio. Wil jij deze actie winnen? Mail me dan met jouw brandende fashionvraag en wie weet zit jij  binnenkort bij mij aan de thee. info@yourpersonalshopper.nl

De perfecte jeans

Mijn perfecte jeans van dit seizoen is deze slimfit jeans. Door de naden aan de binnenkant van de pijpen krijg je een slank silhouet. Slankere benen, wie wil dat nu niet. En met de stretch maakt dit tot een topper in mijn kledingkast. Het bloesje met de klassieke details is een van de trends die je dit fashionseizoen veel zult aanzien. Ooit hing zo’n bloesje al in mijn kast en nu dus helemaal terug van weg geweest.  Voor mijn back to memory lane. 
Tip: Deze jeans maakt je benen slanker.

Ook in de hoofdrol deze week! De jeans! Niet zo moeilijk om te combineren natuurlijk. Eigenlijk staat alles wel op een jeans. Ik laat je nu mijn toppertjes van deze week zien. Klik op het losse item en kijk waar ik heb geshopt.

 

Ben jij een zomertype? Kies dan voor het onderstaande bloesje.

Volg mijn stylingtips door eerst in je eigen garderobe te kijken, want misschien hangt er wel een rode broek in die je opnieuw zou willen stylen. Door er een lakleren enkellaarsje aan toe te voegen en een prinsblouse krijg je weer zo’n nieuwe look voor het voorjaar. Yoehoe, de frisse kleuren komen er weer aan. Heerlijk!

Ben jij het maatje meer type? Dan heb ik elke week een aantal collages om jou te inspireren op fashiongebied. Ik kies de meest comfortabele kledingstukken. Als personal shopper shop ik elke week de leukste items voor mijn klanten bij elkaar en weet precies welke items geschikt zijn voor dames met een maatje meer. De pasvorm is altijd het eerste waar ik op let. Heb jij een vraag over een van de items in mijn blog en ben je VIP VOLGER? Dan mag je me mailen met je vraag en ik beantwoord deze graag voor je. info@yourpersonalshopper.nl 

Shop nu jouw perfecte jeans, hieronder heb ik er 3 voor je geselecteerd.

 

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper