En dat ga ik met je vieren met leuke acties. Dus lees verder.

In 2000 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn passie gaan volgen. En dat was mijn klanten laten stralen met prachtige kleding. Nu 19 jaar later ben ik trots dat ik zoveel mannen en vrouwen blij heb kunnen maken met mijn advies. En dit durf ik te zeggen omdat mijn klanten steeds weer terugkomen voor een stylingsessie en er volop over praten met anderen. Een groot succes dus. Ook ben ik het afgelopen jaar een stapje verder gegaan door online nog meer vrouwen te bereiken met mijn fashionvideo’s op mijn Youtube kanaal. Ook op Instagram en Facebook blijf ik mijn kennis met je delen. Het kon het niet uitblijven om een webshop te starten waar ik de leukste items shop voor mijn volgers.

Deze maand heb ik drie leuke acties voor mijn VIP VOLGERS. Dus schrijf je nu nog in. Inschrijven

 

 

Het is heel eenvoudig om kans te maken op een mooie prijs. Maak een goede foto van datgene dat je hebt gekocht in mijn webshop (je moet het natuurlijk wel dragen) en mail die foto naar mij. Aan het einde van de maand gaan alle inzenders in de hoge hoed en daar zullen willekeurig de winnaars uit getrokken worden. De winnaars ontvangen een trendy zijden shawl, of een half uur online stylingadvies, of een prachtig paar oorbellen. Op 3 februari maak ik de prijswinnaars bekend. Van de ingestuurde foto’s maak ik collages die ik in mijn blog zal gebruiken.

Ben jij nog geen VIP Volger, schrijf je dan nu nog in. Inschrijven    

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Restyling van je garderobe, haal meer uit je kledingkast. Vind jij het lastig om jouw kleding elke keer weer te restylen? zakelijk en privé garderobe te mixen?  Hoe leuk zou het zijn om het maximale uit je kledingkast te halen. Elke keer weer een nieuw setje uit je kledingkast te toveren. Zou je dat eens samen met mij willen doen? Maak een afspraak en wij restylen samen de leukste outfits uit jouw eigen garderobe. En door nog een paar (trendy) items aan je garderobe toe te voegen om klaar te zijn voor het komende fashionseizoen. Mail me en we maken een afspraak. 

Ben jij nog op zoek naar een perfect grijs colbert? Ik heb er een aantal voor je geshopt. 

Haal meer uit je kledingkast door veel combinaties uit je garderobe te restylen. 

De klassieke overhemd blouse, wat een toppertje. En helemaal terug van weggeweest. Nu nog met je roomkleurige trui of vest erbij stylen en je hebt een top setje voor deze tijd van het jaar.

Erg trendy is de lichte wijdvallende jeans. Als je lengte hebt is dit een super broekje. Ik liet deze afgelopen week al zien tijdens mijn live op Instagram. Doordat er geen stretch in deze jeans zit wordt de look wel heel erg tof. 

Vind jij het ook zo heerlijk dat we richting het voorjaar gaan? En heb je alle frisse kleuren al in de winkels zien hangen? Ik word er zo vrolijk van. Ja, ook al moeten we nog even wachten, ik ben me al aan het oriënteren om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. 

Heb jij moeite met het stylen van je outfit. Heb jij een fashion of styling vraag? En zou jij die aan mij willen stellen? Dat kan! Ik heb een actie voor mijn VIP VOLGERS. Mail jouw vraag naar info@yourpersonalshopper.nl en maak kans om deze unieke actie te winnen. We gaan ook even live op instagram om jouw vraag te delen met alle andere volgers van Your Personal Shopper. Anne Marie was al een van de winnaars van deze actie (zie foto)

Ps. Mocht je in mijn  webshop een leuk item hebben gezien dan kun je die meteen even passen. 

 

De winnares van de volgende, op de thee met Q&A is: Karin Kriek. Haar fashion vraag was:
Ik zag laatst je oproep om een kopje thee te komen drinken als je een fashion vraag hebt! Die vraag heb ik zeker. Ik heb namelijk een aantal pakken in de kast hangen, die ik naar mijn werk draag. Het ontbreekt mij aan inspiratie om die ook sportief te dragen of als jasje en broek gescheiden. Mij zou je blij maken met wat tips! Ben benieuwd of deze vraag uitdagend genoeg is om een bakkie thee te drinken.

Ben jij ook benieuwd naar mijn styling advies? Volg me dan ook op Instagram. Binnenkort zie je mijn advies voor Karin.

Voor de dames met een maatje meer heb ik elke week de tofste collages geshopt. Heb jij vragen over de maatvoering van deze items dan mag je me altijd even een mailtje sturen met jouw vraag. 

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper