header stylingsessie

1 op 1 stylingsessie

Ken je dat? Je komt thuis van een shopsessie en ineens lijkt dat leuke shirtje een miskoop te zijn. Je weet niet hoe je het moet dragen. En eigenlijk vraag je je af, past dit wel bij mij? Of, je loopt een winkel in en ziet een leuk setje, neemt het mee naar huis. En nu puilt jouw kledingkast uit van dezelfde setjes. Terwijl je daar naar kijkt kun je alleen maar denken ‘Hoe fijn zou het zijn als ik mijn kleding kan mixen en matchen.’.

En stel je nou voor dat dit anders kan. Dat je een miskoop om kan toveren naar een outfit met pit die echt bij jou past. Dat jouw kledingkast vol items hangt met met elkaar te combineren zijn. Ik hoor het je bijna denken, dan moet ik heel veel van mode afweten en op de hoogte zijn van de laatste trends.

Subheader stylingsessie

Tijd voor tips hoe je een outfit van miskoop omtovert naar jouw persoonlijke stijl door accessoires toe te voegen of het net wat spannender te dragen. Want onthoud, het is belangrijk dat je je goed voelt in je outfits het is ook nog eens leuk voor de kijkers. En door deze tips kan je jouw kleding ook makkelijker met elkaar matchen. Want die miskoop die al een tijdje ligt te verstoffen op de bovenste plank, daar kunnen we ook wat anders van maken! En die broek die je eigenlijk maar op 1 manier denkt te kunnen dragen? Restyling is mijn tweede naam en ik laat je nog meer opties zien.

Hoe krijg je het voor elkaar? Daar kan ik, Marjon, jou bij helpen. Bij Your Personal Shopper kun je terecht voor jouw persoonlijke (re-)styling advies . Tijdens een styling sessie (kan ook via Zoom) nemen we samen een kijkje in jouw kledingkast. We gaan op zoek naar de verborgen parels en kijken hoe we ze weer kunnen laten passen aan jouw stijl. Een styling advies kan dus gaan over een miskoop of over een outfit die je niet meer helemaal past maar waar je ook geen afstand van kan doen. En ook de algemene fashion vragen of vragen over welke kleding past bij jouw figuur kunnen worden gesteld. Jij staat aan het roer om de koers te bepalen. Ik zorg dat je weet hoe je weer in trend bent dit seizoen. Dus, Stylingadvies voor jouw beste look!

 

Inschrijven kan via de mail. 

“Fashion inspiratie voor jouw beste look!”

 

reviews stylingadvies

In 2020 vierde ik mijn 20 jaar jubileum als Your Personal Shopper. Na jaren personal shopping en stylingsessies ben ik sinds maart 2019 ook online vindbaar met mijn webshop! En vanaf dit jaar kan je me ook online vinden voor restyling. Het leukste aan dit werk is dat ik blije gezichten zie na de stylingsessie en heel vaak hoor: “Dit zou ik zelf nooit uit de rekken halen, maar oh wat een gave combi voor mij!”

 

Mijn PASSIE :

Nog meer dames te laten stralen in de outfit die echt bij hen past, waar ze in stralen en de beste versie van zichzelf zijn.

Als klein meisje was ik al bezig met styling van oude kleding van mijn moeder en dat is nooit overgegaan. Ik kreeg altijd reacties van mensen om mij heen: “Waar haal jij toch die leuke kleding? Ik shop me rot maar vind nooit van die leuke items. Zou je eens met mij willen gaan shoppen?
En toen ik dit jaren lang hoorde dacht ik, misschien moet ik hier toch maar eens iets mee doen. Toen ik hoorde dat iemand werd ingehuurd voor ‘Christmas shopping’ in Londen dacht ik, nu is het mijn tijd! Ik werd een van de eerste Personal shoppers van nederland. Na 22 jaar kan ik wel zeggen dat het een groot succes is gebleken :).

Mijn motto is: haal meer uit je kledingkast! Met praktische (re)styling tips inspireer ik je om met een frisse blik naar je kleding te kijken en je hier mee te experimenteren. Ik leer je door middel van de (online) styling tips, workshops en styling sessies hoe je je pluspunten kunt accentueren en je minpunten camoufleert.

Heb jij nu al genoeg inspiratie en ben jij klaar om te shoppen?
Neem een kijkje in mijn webshop en mix en match jouw eigen items met mooie basics of juist trendy items!