De trendy blouses van voorjaar 2017

De trendy blouses van voorjaar 2017 in de fashionvideo van Your Personal Shopper TV. Tijdens mijn shopsessie voor mijn klanten kwam ik deze week de leukste blouses tegen en die wilde ik jullie niet onthouden:)

De witte overhemd blouse was alweer terug van weggeweest, maar dit seizoen hebben de ontwerpers er een schepje bovenop gedaan door de blouses mooi uit te werken met applicaties en borduursels. Ik ben er dol op! Leuk te combineren met je favoriete jeans en je outfit heeft meteen een super uitstraling. Ik combineer deze blouses dus graag met mijn flarden jeans en een stoer item zoals het kettinkje van YNK of met een stoer enkellaarsje of een gymp. Vooral als ik ga shoppen vind ik het fijn om comfortabel te lopen (ik loop nogal wat kilometers tijdens het shoppen) en dan is het leuk dat je een fashion item aan hebt dat er lekker uit springt zoals de blouses in deze video. Maar als je zakelijk gekleed gaat en je draagt een uitgesproken bloesje bij je kokerrok of businesspak dan trek je ook meteen de aandacht, toch. En hoe leuk is het om een complimentje te krijgen omdat je outfit er zo trendy uitziet. De blouses die ik shop en in deze video laat zien zijn in verschillende prijsklassen. Ik ben even bij Zara gaan shoppen en daar zijn de blouses altijd “heerlijk” geprijsd. En ik heb nog een stylingtip voor jullie. Ben je handig met naald en draad? Kijk dan zeker even naar deze video, want ik geef je tips om zelf een kraagje te maken van een blouse om die onder een jurkje of trui te dragen. Laat me zeker even weten of je deze tip leuk vindt.

En deze trendy enkellaarsjes met studs en riempjes zijn ook niet te missen als je aan het shoppen bent, style ze met een trendy bloesje en een jeans.
Sinds vorig jaar heb ik het merk Toral ontdekt, een super pasvorm en echt mijn smaak (meestal dan).

enkellaarsjes, enkellaarsjes met studs, trendy laarsjes

ynk fashion

Bekijk hier meer van YNK fashion.

 

Veel shopplezier deze week.
Ik zie jullie volgende week graag weer terug.

Volg ook mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

Groetjes, Marjon Sars  Your Personal Shopper